Facebook Pixel

Glicina. De ce este dat copiilor?

Glicina. De ce este dat copiilor?

Glicina – este un aminoacid care se găsește în multe alimente. Medicamentul nu are efecte secundare și este sigur, prin urmare este prescris chiar și copiilor sub un an. Când se prescrie glicina? Pentru copiii sub 3 ani, acest medicament este prescris atunci când copilul este anxios, nu doarme bine. Pentru copiii mai mari, această substanță ajută la o concentrare mai bună, îmbunătățește performanța școlară și, de asemenea, susține performanța corpului copilului. Clasa întâi sau pregătitoare – acesta este un test serios pentru sistemul nervos și, pe lângă toate sarcinile și temerile, este adesea dificil pentru un copil să învețe cum să învețe: perseverență, concentrare pe termen lung, receptivitate la informații. Dacă copilul nu se descurcă bine singur (acest lucru este observat de obicei atât de profesori, cât și de părinți), medicul poate prescrie glicină.

Glicina – este un medicament absolut sigur care nu se acumulează în organism și începe să acționeze imediat după administrare. Este excretat rapid și are doar un efect pozitiv asupra sistemului nervos al copiilor, nu vă puteți teme de astfel de efecte secundare negative precum inhibiția sau somnolența – glicina pur și simplu nu o are.

Puteți comanda glicină cu livrare în orice oraș din Ucraina .

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.