Facebook Pixel

Merită să devii „fără gluten”?

Merită să devii „fără gluten”?

Ar trebui să devin „fără gluten”?

 Suntem foarte mulțumiți de popularitatea actuală a unui stil de viață sănătos, care este într-adevăr foarte mișto - în fiecare zi din ce în ce mai multe surse, informații, resurse, evenimente, bunuri, unități în care pur și simplu poți „trăi”; un stil de viață sănătos.

 Una dintre componentele principale și principale ale unei vieți sănătoase este alimentația, fiind cunoscut faptul că calitatea alimentelor afectează în mod direct starea de sănătate și bunăstarea zilnică. fiind. Cu alimente, organismul primește toți nutrienții care sunt folosiți pentru a se satura cu vitamine și energie. 

 Toți cei care încep să urmeze alimentația  atenție la compoziția produselor. - sugerăm să începem să analizăm inamicii alimentelor din cel mai la modă gluten de acum, ce este, de ce este certat și este cu adevărat atât de dăunător pentru noi.

  un „gluten”. -Fără autocolant decât un produs obișnuit - aceasta este o soluție destul de bună.

 Glutenul  (glutenul) este un grup de aminoacizi, o familie de proteine găsite în cereale , cum ar fi grâul, secara și orzul, precum și în alimentele care au adăugat făină ca agent de îngroșare, cum ar fi sosurile, ketchup-urile și diverse alimente.  În gătit, glutenul este folosit ca adeziv (de aceea se numește gluten) pentru a da aluatului elasticitate și formă în timpul gătitului.

DĂUNĂRI ȘI BENEFICII ALE GLUTENULUI

& nbsp; inamicul și începe să lupte activ împotriva lui, lovind pereții intestinului subțire. Consecințele sunt cele mai teribile - erupții cutanate, diaree, dureri acute de stomac, balonare, anemie și oboseală rapidă. De asemenea, statisticile arată că sensibilitatea la glutenul superficial afectează 0,5 - 13% dintre oameni. Cu toate acestea, această boală este un fenomen destul de controversat, unii experți cred că totul este în capul oamenilor. De exemplu, un studiu a testat această teorie pe 35 de persoane cu sensibilitate la gluten de mică adâncime, cărora le-au fost prezentate două tipuri de făină - fără gluten și grâu, fără a indica ce soi. Rezultatul studiului a fost surprinzător – două treimi dintre oameni, prin starea lor de bine, nu au putut determina unde făina este fără gluten și unde este făina cu gluten.

Sistemul digestiv numai la persoanele cu boală celiacă și sensibilitate la gluten de mică adâncime.

Glutenul pătrunde în organism și se încălzește, devine lipicios și lipește toate masele alimentare din interiorul nostru și încetinește eliberarea. de vitamine în organism - aceasta este singura amenințare împotriva glutenului pentru restul celor 99% dintre oameni.

Beneficiile existente ale glutenului în organism - fără gluten, organismul nu nu obține suficiente vitamine B și D, magneziu și fier

Dar mai există beneficii ale unei diete fără gluten, de exemplu -

  1. Ameliorează simptomele digestive

  2. Reduce inflamația bolilor cerebrale

  3. Adaugă energie

  4. Slabire

 GLUTEN SI ALIMENTE

Pentru a menține o dietă fără gluten, se recomandă excluderea următoarelor alimente din alimentație -

Tărâțe de grâu și făină.

Orz.

Secara.

Malț și drojdie de bere.

Pâine de grâu.

Paste (pe bază de grâu).

Fulgi (cu excepția cazului în care sunt marcate fără gluten).

Coacerea.

Gusări (biscuiți, musli, nuci prăjite, chipsuri, floricele de porumb, covrigei).

Sosuri (soia, teriyaki, marinată).

Sosuri (soia, teriyaki, marinată).

p>

Și cel mai simplu mod a evita glutenul în dieta ta este să mănânci alimente neprocesate, cu un singur ingredient.

Alimente fără gluten -

Carne și pește.

Ouă.

Produse lactate.

Fructe și legume.

Create ( quinoa, orez, hrișcă, tapioca, sorg, porumb, mei, amarant, ovăz).

Amidon și făină (cartofi , porumb, nucă de cocos, migdale, făină de soia).

Ierburi și condimente.

  ; Doar corpul nostru ne dictează ce alimente să folosim, vă recomandăm să ascultați reacțiile organismului și să nu aveți încredere în afirmații care nu sunt confirmate de date științifice.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.