Facebook Pixel

De ce vitamine au nevoie elevii?

De ce vitamine au nevoie elevii?

Este de remarcat faptul că sistemul imunitar al unui copil care merge la școală, merge la diferite clase și cercuri suplimentare, este expus în mod constant la stres, așa că este important să-l susțineți cu vitamine. Este necesar să se asigure  elevului o alimentație adecvată,  în care să existe o cantitate suficientă de proteine, grăsimi și carbohidrați, care la rândul lor contribuie la absorbția maximă a vitaminelor și mineralelor.

Vitaminele C, A, E și D trebuie să fie prezente în alimentația copilului, deoarece joacă un rol important în protejarea organismului de la viruși și bacterii.  Dacă nu aveți posibilitatea de a furniza aceste vitamine în combinație cu alimente, atunci ar trebui să apelați la complexe speciale de vitamine. De exemplu, Children's Multi-Vitamin, U-Cubes de la Solgar care conține vitamina A pentru sănătatea ochilor, vitamine pentru energie metabolismul și C și D pentru funcția imunitară.

  /span>

Un medic pediatru binecunoscut, dr. Komarovsky, numește vitaminele substanțe importante pentru sănătatea copilului. vitamine B —  una dintre cele mai importante vitamine pentru școlari, deoarece activează creierul.

  • В1 — vă va ajuta elevul să activeze activitatea cognitivă. Din cauza lipsei acestei vitamine, copilul începe să-și amintească mai rău, devine iritabil și, ca urmare, obosește mai repede.

  • Dacă, pe lângă școală, copilul tău este încărcat cu diverse activități suplimentare, atunci are nevoie de vitaminele B2 și 3. Acestea sunt responsabile de producerea de energie.

  • Memoria de lungă durată depinde de vitamina B5, iar deficiența acesteia se manifestă prin oboseală constantă și probleme de somn.

    li>
  • Copilul dumneavoastră are nevoie de vitamina B6 pentru a-și menține sistemul nervos central sănătos.

  • B12 este responsabil pentru schimbarea ușoară a somnului și a stării de veghe, previne amețelile în timpul unei schimbări bruște a modurilor.

De asemenea, vitamina C nu este mai puțin importantă pentru memorie, deoarece ajută grupa B să fie mai bine absorbită. E este remarcat ca un bun asistent în protejarea celulelor nervoase de acțiunea diferiților compuși toxici. De asemenea, întărește pereții vaselor de sânge.

O cantitate suficientă de acid folic este importantă pentru reglarea excitabilității sistemului nervos, menținerea memoriei și a vitezei gândire. Deficiența acestuia duce la apatie și probleme cu memoria pe termen scurt și pe termen lung la elev.

Este la fel de important ca organismul copilului să obțină suficient minerale, sunt necesare și pentru memorie și atenție. Fierul, magneziul, zincul sunt deosebit de valoroase. Ele vă permit să susțineți peste trei sute de procese biochimice diferite din corpul nostru. Aceasta include sinteza proteinelor, diviziunea celulară și funcționarea sistemelor nervos și muscular, precum și menținerea echilibrului hidric, controlul tensiunii arteriale și întărirea imunității. Și ele   contribuie la normalizarea proceselor metabolice, îmbunătățesc hematopoieza, elimină efectele anemiei, stabilizează metabolismul hormonal.

 

span>

Forme de vitamine pentru vârsta școlară diverse — siropuri, tablete, dulciuri de mestecat, capsule, drajeuri. În același timp, complexele de vitamine pentru copii sub formă de dulciuri de mestecat sunt cele mai căutate, deoarece le amintesc copiilor de dulciurile obișnuite.

 

După cum puteți vedea, suplimentele de vitamine oferă elevului combinația potrivită de substanțe utile pentru a susține sistemul nervos, a activa memoria și, de asemenea, a gândi.Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.