Facebook Pixel

Coenzima Q10 - pentru îmbătrânire și boli de inimă

Coenzima Q10 - pentru îmbătrânire și boli de inimă

Luarea de preparate cu coenzima Q10 poate încetini procesul de îmbătrânire și chiar poate prelungi viața. Producția acestei substanțe în corpul uman începe să scadă după vârsta de 20 de ani, ceea ce ne slăbește semnificativ deja la vârsta mijlocie. Vrei să arăți tânăr și să fii activ și vesel? Începeți să luați suplimente cu Coenzima Q10.

Funcția principală a Coenzimei Q10 este  furnizarea de energie tuturor celulelor corpului. O altă abilitate importantă a acestui element – efect antioxidant.

Reducerea nivelului de coenzimă Q10 crește probabilitatea de cancer. De asemenea, această substanță este implicată în producția de melatonină, care reglează ritmurile de viață și protejează împotriva așa-numitelor boli legate de vârstă.

Medicamentul este, de asemenea, utilizat pentru a trata insuficiența cardiacă, hipertensiunea arterială și prevenirea inimii. atacuri.

Magazinul Internet Biotus oferă o gamă largă de coenzimă Q10 la cele mai bune preturi cu livrare.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.