Facebook Pixel

Cafea de slabit

Cafea de slabit

Pentru cei care decid să slăbească, este important să rețineți -trebuie să cunoașteți măsura și să beți nu cafea instant, ci naturală, fără zahăr și alți aditivi nocivi.

Când fasolea este prăjită și gătită, uleiurile esențiale sunt eliberate și carbohidrații sunt arse. Ce înseamnă? Și asta înseamnă că conținutul de calorii al băuturii este redus, iar porția finală conține aproximativ 2 calorii. 

Despre calorii

Cu cât cafeaua este mai tare și cu cât conține mai multe alte ingrediente, cu atât mai multe calorii conține băutura ta. Majoritatea oamenilor cred că nu este nimic rău în a adăuga o lingură de zahăr sau smântână la o ceașcă de băutură aromată. Și fiecare lingură de zahăr sau smântână crește conținutul de calorii al cafelei la 30-40 de calorii. Poate că aceste numere nu te sperie, dar dacă ești serios să slăbești, atunci chiar și astfel de doze mici vor interfera.

 

Cafea stimulează metabolismul, care, în practică, suprimă crizele de “hormonal” apetit. Datorita acestui efect, medicii recomanda un consum moderat si regulat de cafea celor care au predispozitie la supraponderali.

Se știe că această băutură are și proprietăți diuretice și efect laxativ (spun oamenii - răsfăț). Cafeaua neagră naturală este considerată un asistent eficient dacă vrei să slăbești rapid. La urma urmei, face corpul să funcționeze într-un mod îmbunătățit, care la rândul său, în scurt timp, îndepărtează „zgura” din corp; și kilograme în plus de apă. Este important să monitorizați hidroechilibrul organismului și să preveniți deshidratarea.

În ceea ce privește cafea verde, atunci efectul de slăbire este similar cu cel al ghimbirului. Metabolismul se accelerează considerabil, iar intestinele încep să funcționeze ca un ceas. Nutriționiștii notează că cafeaua verde este valoroasă deoarece are  acid clorogenic, care în acest produs este de origine naturală, nu sintetică.

Principalul beneficiu al acidului clorogenic este că sporește senzația de sațietate în timpul meselor. Daca te hotarasti sa bei o portie de cafea inainte de masa, organismul va simti putin mai repede efectul de satietate, cu conditia ca micul dejun, pranzul sau cina sa nu se faca in graba.

Nu uitați că cafeaua este un ajutor pentru pierderea în greutate. Nu poate fi considerat ca principalul mijloc de pierdere în greutate și trece complet doar la utilizarea acestuia. O astfel de  decizie vă va afecta negativ sănătatea.

Dacă bei cafea pentru pierderea în greutate în doze moderate, te va ajuta să mănânci mai puțin – va umple stomacul odată cu masa principală, iar o mică porție de mâncare va fi suficientă pentru a potoli foamea. Toate aceste efecte ajută cu adevărat să slăbești câteva kilograme.

 

 

 

 

 

 

 

Conţinut
  • Despre calorii
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.