Facebook Pixel

minerale coloidale

Коллоидные минералы

Așadar, ce sunt mineralele coloidale și „cu ce mănâncă ei”

Coloidul provine de la substantivul coloid și mai departe din greacă. kólla - „clei” și éidos - „tip” și mineral (aes) minerale — ore). În 1908, V.I. Vernadsky a formulat definiția conceptului de mineral după cum urmează: „Vom numi minerale produsele reacțiilor chimice care apar în mod natural în scoarța terestră.”

 

Mineralele coloide sunt grupuri de molecule minerale ținute împreună prin proprietăți electrice speciale, dispersate sau suspendate într-un lichid. Nu se adună pe fundul sticlei, ci sunt distribuite uniform în apă.

Mineralele coloidale își pot păstra individualitatea în timp ce sunt „suspendate” în apă.

Mineralele sunt elementele de bază ale corpului nostru. . Din păcate, organismul nu poate produce singur minerale. Aceeași situație nefavorabilă cu alimentele - există foarte puține minerale și micro și macro elemente utile din cauza sărăciei solului și a nerespectării rotației corecte a culturilor. Prin urmare, a devenit necesar să se ia minerale coloidale pentru a reface elementele de bază ale sănătății.

Tulburările și bolile apar din lipsa de vitamine, spune dr. Marie-France Müller. Dar de obicei oamenii nu realizează că vitaminele controlează absorbția mineralelor de către organism, iar în absența mineralelor, nu îndeplinesc nicio funcție. În lipsa vitaminelor, sistemul poate folosi minerale într-o oarecare măsură, dar în lipsa acestora, vitaminele sunt inutile.jpg"}}' alt='bolile apar din cauza lipsei de vitamine'>

 

 

 

 

 

Alimente care conțin minerale

Toate elementele minerale, în funcție de conținutul lor în organismul și alimentele noastre, se obișnuiește să se împartă în microelemente (al căror conținut în organismele vii este mai mic de 0,001%) și macroelemente (al căror conținut în organismele vii este mai mare de 0,001%).

 1. Microelemente - necesarul zilnic este de miimi de gram. Dar lipsa unei norme atât de modeste poate bloca mecanismul complex și în mai multe etape al corpului. Unii dintre reprezentanții importanți ai grupului de oligoelemente:

 

Doza zilnică, mg

Fier

10 mg

Zinc

10 mg

Iod

100-150 mg

Fluor

3mg

 1. Macronutrienți-peste 200 mg pe zi necesar.

 

Norma zilnică, gr

Calciu

1

Fosfor

1,5

Magneziu

3-5 gr

Sodiu

nu mai mult de 5 g

Potasiu

3,5 gr

Echilibrul corect al elementelor este important: o deficiență a unuia sau altuia (în special a mai multor deodată) duce inevitabil la o „lovitură” a funcțiilor organismului care funcționează bine.

Unele condiții asociate cu o deficiență sau exces de elemente

 

Simptome și stări

Deficiență sau necesitate

Disbacterioză

Zinc

Digestie proastă

Crom, zinc

Excesul de greutate

Crom, Mangan, Zinc

Ridicat Zahăr din sânge

Crom, mangan, zinc, magneziu

Căderea părului

Zinc, seleniu, siliciu

Creșterea slabă a părului și a unghiilor

Zinc, seleniu, siliciu, magneziu

Acnee

Crom, seleniu, zinc

Alergii cutanate

Seleniu, zinc

Oboseală, albire prematură, dependență bruscă de vreme

Calciu

Depresiune

Magneziu

Interesant, semnele excesului de fosfor sunt similare cu simptomele deficienței calciu: crampe musculare, amorțeală, inconștiență. Înainte de a lua minerale, asigurați-vă că vă consultați medicul, este recomandabil să faceți mai întâi analize de sânge pentru o imagine clară.

 

Este interesant că semnele excesului de fosfor sunt similare cu simptomele deficienței de calciu

 

Alimente care conțin suficiente minerale:

Sodiu

Cantitatea maximă zilnică de sare - 6 grame -puteți obține:

 • 140 g hering sărat
 • 400 g brânză
 • 500–600 g pâine

Calciu

Unul dintre cele mai importante elemente chimice pentru organismul uman, absorbit doar cu vitamina D. Disponibil de la:

Produse

Miligrame pe 100g

Semințe de mac și susan

1500

Brânzeturi tari

1000

Tărâțe de grâu

950

Semințe de floarea-soarelui

367

Cireș

309

Potasiu

Ceai negru

2500

Cafea și cacao

1600

Fasole, caise uscată

1100

Algec

970

Magneziu

Tărâțe de grâu

611

Semințe de dovleac

534

Cacao

476

Nuci

300

Fosfor

Tărâțe de grâu

1276

Semințe de dovleac

1144

Semințe de floarea-soarelui

837

Zinc

Stridii

60

Tărâțe de grâu

16

Carne de vită

10

Semințe de susan și dovleac

7,5

Ficat de pui

6,6

Fier de călcat

Ciuperci uscate

30

Strdii și midii

25

Ficat de porc

20

Kelp

17

Iodul va oferi alge și lapte, fluor – diverse tipuri de ceai și fructe de mare.

Mineralele coloidale au 90-98 la sută „absorbție” datorită dimensiunilor mici ale particulelor și încărcării negative. Aceasta este de 2,5 ori mai mult decât mineralele chelate și de 10 ori mai mult decât cele anorganice. Mineralele coloidale pot fi doar sub formă lichidă și în corpuri foarte mici, de 7000 de ori mai mici decât un globule roșu, un eritrocit. Fiecare particulă este încărcată negativ, iar căptușeala intestinelor este încărcată pozitiv și se formează un câmp electromagnetic care concentrează mineralele pe pereții intestinelor. Toate acestea combinate ne oferă o absorbție de 98 la sută.

Tipuri de minerale coloidale care pot fi achiziționate de la iherb, boitus și alte site-uri:

ACUM Coloidal Mineralseste un amestec gustos de minerale solubile în apă cu o mare absorbție derivată din depozite de plante preistorice din Utah. Aceste minerale coloidale s-au format cu multe secole în urmă, când au devenit parte din plantele, fructele și legumele vii din acea epocă. Aceste oligoelemente au contribuit la formarea vegetației care a contribuit la viața vibrantă care a înflorit pe această planetă. Fiecare porție zilnică conține o cantitate imensă de minerale naturale care sunt greu de obținut din alimentele moderne.

Minerale coloidale NSP - >conțin concentrat un complex de 74 (macro și microelemente), care sunt obținute din apa Marelui Lac Sărat (Utah, SUA) folosind o tehnologie specială.

Cea mai mare cantitate conține magneziu,  ;fier, seleniu, mangan, crom, sodiu, zinc.

Prezențaacidului fulvic în compoziția mineralelor coloidale prezintă un interes deosebit. Acesta este un complex de substanțe humice care transformă mineralele în compuși chelați, ceea ce le crește digestibilitatea.

Formula conține suc de fructe de acai (Viagra braziliană, struguri din Amazonia, aur Amazon), care a provocat un „boom al sănătății” în orice lume, precum și extract de piele de struguri care conține flavonoide. Fructele de acai conțin diverse substanțe biologic active, vitamine, oligoelemente, steroli și antioxidanți (flavonoide, cianidine).

30 ml conțin: 0,28 mg fier  ;(2,8% TSA), 0,18 mg siliciu (0,6% TSA), 4mcg seleniu (6% TSA) și 0,085 mcg ; (0,25% TSA).

7 motive pentru a lua minerale coloidale

 1. Îmbunătățiți-vă sănătatea generală
 2. Vă ajută să luptați împotriva răcelii, gripei și a altor boli
 3. Îți întărește sistemul imunitar
 4. Măriți activitatea și nivelul de energie
 5. Îmbunătățiți sănătatea pielii
 6. Se absoarbe cu ușurință de către organism
 7. O modalitate excelentă de a oferi minerale celor care mănâncă pretențioși sau celor care suferă de alergii

Efecte secundare

Metoda coloidală de furnizare a mineralelor utile este demnă de cercetare, dar există multe cerințe pentru acestea, de exemplu, să aibă o absorbție de 98% e - este nerezonabil. De asemenea, complexele despre care se pretinde că conțin 70 sau mai multe minerale pot conține substanțe toxice precum aluminiu și mercur. Cât despre benzoatul de sodiu, atunci atacurile sunt nefondate. Unii producători izolează și sintetizează acest element din afine.

Sarcina și alăptarea -posibil sigur. Dar aveți grijă cu aportul din cauza preocupărilor că unele produse pot conține metale. Asigurați-vă că vă consultați medicul.

Hemocromatoza(prea mult fier în organism) este o boală ereditară. Luarea de minerale coloidale poate agrava situația.

Boala Wilson (incapacitatea organismului de a absorbi cuprul) este ereditară. Utilizarea mineralelor coloidale poate fi dăunătoare.

Și, deși mineralele coloidale au o istorie lungă de utilizare ca medicamente (de exemplu, în secolul al XIX-lea, argintul coloidal era folosit pentru tratarea multor boli - de la răceala obișnuită până la boli ginecologice), apoi în Secolul al XX-lea, odată cu inventarea și producția de antibiotice, unii oameni de știință au vorbit despre potențialul existent de rău. Fără a nega faptul că „produsele din argint” sunt utile ca bactericide.

Categorii de minerale coloidale:

 1. Argintul coloidal
 2. Hidrosol de argint
 3. Minerale lichide

Ce este argintul coloidal

Argintul coloidal este o suspensie de particule mici încărcate în apa distilata. Pentru fabricarea argintului coloidal se folosește o sarcină electromagnetică, care dizolvă particulele de argint în apă, obținându-se astfel o soluție. Conține argint de cel mai înalt standard, dimensiunea unor astfel de particule & nbsp; aproximativ 0,005–0,015 microni.

Argintul coloidal nu conține coloranți suplimentari, stabilizatori și alte ingrediente chimice. Includerea compușilor proteici în compoziția argintului l-a făcut sigur pentru țesuturile corpului uman.

În secolul al XX-lea. în cele din urmă a fost recunoscut oficial că argintul poate fi atribuit grupului de metale antibacteriene și antimicrobiene. Multă muncă în această direcție a fost efectuată de academicianul L.A. Kulsky. și Dr. G. Margraf

N.E. Boikova, MD, susține că, spre deosebire de antibiotice, argintul este eficient în uciderea microorganismelor de toate tipurile majore: bacterii Gram-pozitive și Gram-negative, bacterii formatoare de spori, ciuperci/drojdii, viruși și paraziți protozoare.

Proprietăți utile ale argintului coloidal

 1. Efect antibacterian
 2. Efect antiviral
 3. Efect antifungic
 4. Efect pozitiv asupra cavității bucale
 5. Videcarea rănilor și arsurilor
 6. Influența asupra sănătății sinusurilor paranazale

Utilizarea argintului coloidal în:

 • dureri foliculare în gât;
 • gripă;
 • boli ale tractului gastro-intestinal;
 • stomatită;
 • boli infecțioase ale urechii, gâtului, nasului;
 • pentru cistită;
 • uretrită;
 • diverse boli de piele;
 • an remediu eficient în practica oftalmologică;
 • pentru arsuri de severitate variată ;
 • ucide o bacterie foarte periculoasă - Pseudomonas aeruginosa.
 • ul>

  Contraindicații și efecte secundare ale argintului coloidal

  Doza zilnică maximă totală de argint nu trebuie să depășească 14 mcg/kg. În niciun caz nu trebuie să luați mai mult decât este indicat pe eticheta medicamentului utilizat. În cazuri rare, o creștere a conținutului de argint în piele poate duce la o colorare ireversibilă a pielii într-o culoare gri-albăstruie - argiria. Cele mai multe dintre cazurile raportate ale acestei boli au implicat săruri de argint de casă, și nu argint coloidal.

  Efectele secundare pot apărea cu intoleranța individuală la preparatele de argint. De asemenea, la începutul utilizării preparatelor pe bază de argint, poate apărea o deteriorare temporară a stării de bine sau pot apărea reacții cutanate locale.

  Astfel de fenomene se datorează intoxicației organismului cu produse de carie. rezultată din moartea în masă a microorganismelor patogene. Pentru a evita aceste efecte secundare, trebuie să bei multă apă și, în plus, să iei un fel de detoxifiant. 

   

  Astfel de fenomene sunt cauzate de intoxicația organismului cu produse de carie

   

  Contraindicațiile argintului coloidal includ următorii factori precum:

  • intoleranța individuală la componente,
  • sarcina,
  • alăptarea.

  Proprietățile miraculoase ale argintului coloidal au câștigat o atenție serioasă în tratamentul cancerului. Cercetătorii britanici au raportat că particulele de argint sunt la fel de eficiente în uciderea anumitor tipuri de celule canceroase ca și chimioterapia, dar cu efecte secundare minore.

  Cercetătorii de la Universitatea din Leeds au efectuat o serie de teste de laborator, în timpul cărora au fost supuși cancerului. celulele de la sân și intestine expuse la diferite substanțe chimice pe bază de argint timp de șase zile.

  Rezultatele au arătat că acești compuși de argint au avut „același efect ca cisplatina” în combaterea celulelor canceroase, fără a provoca efecte secundare puternice.

  Autoarea principală, dr. Charlotte Willans intenționează anul viitor să analizeze mai îndeaproape ce anume afectează argintul celulele canceroase și celulele sănătoase din organism și dacă ar putea deveni un nou medicament împotriva cancerului sigur și eficient.

  Villans a spus: „Aceasta este, fără îndoială, o descoperire interesantă, deși mai avem mult de lucru în viitor. Rezultatele ne permit să ne calificăm pentru finanțare pentru cercetări ulterioare care ar putea duce la o alternativă mai ieftină și mai puțin toxică la medicamentele anticancer utilizate astăzi în medicină.”

  De asemenea, Argintul coloidal  poate fi aplicat direct pe tăieturi, abraziuni, răni deschise, eczeme, iritații ale pielii, acnee (cosuri), mușcături de insecte. În cazul arsurilor, argintul accelerează vindecarea, reduce cicatricile și ameliorează inflamația.

  Rezultatele de succes ale argintului coloidal se pot lăuda și cu tratamentul eczemei.

  În timpul unei focar de eczemă, pielea pierde grăsimi și uleiuri, astfel încât pielea se usucă și nu mai protejează împotriva infecțiilor sau iritanților. Argintul coloidal ajută la lansarea funcțiilor „corecte” protectoare ale organismului, începând să reziste factorilor nocivi.

  Feedback-ul excelent din partea pacienților merită tratament pentru o boală comună și neplăcută - herpes. Argintul coloidal este eficient împotriva tuturor virusurilor herpetice cunoscute, a aproximativ 650 de specii de bacterii și ciuperci. Odată ajuns în organism, ionii de argint coloidal încărcați pozitiv sunt încorporați în structura proteinelor care înconjoară virusul. Acest lucru face ca virusul să devină incapabil să reproducă particule similare.

  Argintul coloidal este eficient împotriva tuturor virusurilor herpetice cunoscute. „></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p>  ;</p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p>Argintul coloidal este utilizat pe scară largă și în <strong>medicina veterinară</strong>. Rezultate de succes ale tratamentului animalelor cu viermi, gastroenterită, dizenterie - utilizarea argintului coloidal în interior și cu endometrită, mastită, sepsis și hemosporidioză - intravenos.</p><p> </p><p>  </p> <p><img src=

  Forma de preparat este de obicei concentrată o soluție care de multe ori trebuie diluată cu apă, precum și un gel absorbant. /strong>Uz casnic de argint (apă de argint)

  - conservarea băuturilor.
  - dezinfectarea apei de băut.
  - înmuierea semințelor înainte de plantare
  - udarea plantelor de interior
  - conservarea pe termen lung (până la 23 de săptămâni) a florilor tăiate.
  - dezinfecția vaselor, legume, fructe.
  - dezinfectarea lenjeriei, chiuvetelor, căzilor de baie, băilor.

  Trebuie amintit că cursul tratamentului cu argint coloidal nu trebuie să depășească 14 zile th. În plus, pe toată perioada tratamentului cu argint, este necesar să luați probiotice pentru a menține echilibrul corect al microflorei organismului. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că luați argint coloidal de calitate, mai degrabă decât produse ieftine, cum ar fi proteinele de argint sau argintul ionic. Consumul excesiv de analogi ieftini poate provoca o afecțiune ireversibilă, pe care am menționat-o deja mai devreme, Argyria.

  Pe site-ul companiei Biotus aveți ocazia să cumpărați minerale coloidale și argint coloidal în Ucraina de diverși, dar numai producători de calitate și certificați în diferite forme de eliberare (lichid, capsule, unguent, spray, tablete).

  Calciu magneziu + D3


  Calciu Magneziu + D3, Calciu Magneziu Vitamina D3, Solgar, Aroma de Afine, 473 ml

  1 lingură (15 ml) pe zi cu alimente sau conform indicațiilor medicului

  Hidrosol de argint


  Silver Hydrosol (argint coloidal), Silver Sol, Now Foods, 237 ml

  1 linguriță de 1-3 ori pe zi.

  Nu utilizați copiilor sub 4 ani.

  Consultați un medic pentru a determina doza la copii.

  „Multivitaminnyj-i-mineralnyj-kompleks.jpg"}}”


  Multivitamin & Mineral Complex, Women's Active Metabolism, Women, 21st Century, 50 tabs

  1 tabletă pe zi, cu alimente sau conform indicațiilor profesioniștilor din domeniul sănătății

  Spray cu hidrosol argintiu


  Silver Hydrosol Spray, Argint coloidal, Silver Sol, Now Foods, 118 ml

  6 pulverizări de 1 până la 3 ori pe zi.

  Consultați un medic pentru a determina doza pediatrică

  Unguent de argint coloid


  Unguent de argint coloidal, produse patrimoniu , 60 g

  Aplicați un strat subțire pe piele și lăsați să se usuce. Repetați dacă este necesar.

  Gel de argint coloidal


  Gel de argint coloidal, Sovereign Silver, 29ml

  Curata zona afectata si aplica un strat generos pentru primul ajutor . aplica un bandaj. Repetați de 3 ori pe zi. Pentru pielea sensibilă.

  Minerale coloidale de zmeură


  Raspberry Coloidal Minerals, Now Foods, 946 ml

  2 linguri zilnic diluate cu apă sau suc.

  „Argint


  Argint coloidal, Source Naturals, Wellness, spray, 10 PPM, 59,14 ml.

  Adulți: 1 până la 4 pulverizări pe zi. Nu mai mult de 10 zile.

  Copii: 1 până la 2 pulverizări pe zi.

  DOZE ȘI APLICARE

  Argintul coloidal se folosește nediluat pentru aplicarea pe răni deschise, ulcere care nu se vindecă, zone ale pielii afectate cu eczeme, psoriazis complicat, demodicoză și alte leziuni ale pielii.

  • Pentru conjunctivită - 1-2 picături în fiecare ochi noaptea.
  • Pentru inhalare, spălare, irigare, instilare - 2 linguri la 1 litru de apă distilată sau proaspăt fiartă.
  • Pentru a dezinfecta apa: 2 linguri la 3,8 litri de apa. Scutura. Așteptați 5-8 minute.Agitați din nou și beți după ce s-a așezat timp de 5-10 minute.

Conţinut
 • Așadar, ce sunt mineralele coloidale și „cu ce mănâncă ei”
 • Alimente care conțin minerale
 • Alimente care conțin suficiente minerale:
 • Tipuri de minerale coloidale care pot fi achiziționate de la iherb, boitus și alte site-uri:
 • Efecte secundare
 • Ce este argintul coloidal
 • Utilizarea argintului coloidal în:
 • Contraindicații și efecte secundare ale argintului coloidal
 • Contraindicațiile argintului coloidal includ următorii factori precum:
 • DOZE ȘI APLICARE
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.