Facebook Pixel

Compania Solgar - simțiți energia vieții!

Compania Solgar - simțiți energia vieții!

(Compania a fost fondată în 1947)

Vitamine de Solgar – Acesta este exact ceea ce aveți nevoie dacă doriți să obțineți un produs cu adevărat de înaltă calitate. Solgar – este standardul de aur al calității în lumea suplimentelor alimentare. Un sortiment bogat (mai mult de 450 de articole) vă va permite să alegeți produsul de care aveți nevoie și să fiți sigur că – veți fi mulțumit de rezultat.

Compania Solgar nu numai că extinde și actualizează în mod constant gama de produse, dar efectuează și cercetări pentru îmbunătățirea formulelor existente. Specialiștii companiei desfășoară activități de cercetare și dezvoltare în mod continuu.

Scopul principal al – pentru a oferi consumatorului un produs de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care doar echipamentele de ultimă generație sunt implicate în ciclul de producție. O parte integrantă a producției este, de asemenea, un sistem de control al calității pe mai multe niveluri - de la materia primă până la produsul final.

Apa – baza pentru producerea de aditivi biologic activi. Fabricile Solgar sunt echipate cu cele mai bune stații de tratare a apei cu osmoză inversă.

Sistemul industrial de purificare a aerului elimină 99,9% din particulele din aer. Calitatea aerului și a apei este monitorizată constant de un laborator special al companiei.

Produsele Solgar au câștigat recunoaștere în 60 de țări. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.