Facebook Pixel

Acid linoleic conjugat - slabeste rapid

Acid linoleic conjugat - slabeste rapid

Acid linoleic conjugat – Acestea sunt grăsimi care au un impact uriaș asupra sănătății umane. Această substanță nu este produsă în corpul nostru, este ingerată cu alimente – carne, uleiuri, produse lactate. Din păcate, furajele moderne pentru animale, în comparație cu alimentele vegetale, nu permit obținerea cărnii (și a laptelui, precum și a untului) cu nivelul dorit de acid linoleic conjugat, așa că acest supliment este recomandat să fie luat suplimentar sub formă de capsule și tablete. .

Acid linoleic conjugat iar preparatele care o contin vor fi utile in procesul de slabire, care este completat de activitate fizica. O caracteristică a acțiunii acestui supliment nu este doar capacitatea sa de a accelera procesul de pierdere în greutate, ci și participarea la formarea unei siluete, deoarece datorită CLA, grăsimea este ardă în primul rând în abdomen. Astfel de abilități miraculoase ale acestor grăsimi sunt folosite în mod activ de către sportivi, iar acum CLA a devenit disponibil pentru toată lumea. Ar trebui să cumpărați acid linoleic conjugat numai după ce ați consultat medicul sau nutriționistul care vă controlează procesul de slăbire.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.