Facebook Pixel

Cele mai bune vitamine pentru copii

Cele mai bune vitamine pentru copii

Copiii au nevoie de vitamine, în special în perioada de crestere activa. Aportul zilnic recomandat de vitamine depinde de vârsta copilului. Următoarele doze zilnice de vitamine corespund recomandărilor Institutului de Medicină din SUA pentru copiii de 1-13 ani.

Vitamina A (300-600 mcg) favorizează creșterea și dezvoltarea organismului, o mai bună refacere a țesuturilor și a oaselor, susține imunitatea și vederea.

Vitaminele B (B1 – 0,5-0,9 mg, B2 – 0,5-0,9 mg, B3 - 6-12 mg, B6 - 0,5-1 mg, acid folic - 150-300 mcg, B12 - 0,9-1,8 mcg) ajută la îmbunătățirea metabolismului, producția de energie, sunt importante pentru funcționarea normală a sistemului cardiovascular, vascular și nervos. sisteme.

Vitamina C (15-45 mg) este importantă pentru mușchii sănătoși, țesuturile conjunctive și pielea.

Vitamina D (15 mcg) contribuie la dezvoltarea normală a oaselor și a dinților și este, de asemenea, importantă pentru absorbția calciului.

Vitamina E (6-11 mg) este importantă pentru imunitate, antioxidant & ndash; combate radicalii liberi.

Calciul (700-1300 mg) este implicat în formarea oaselor.

Fier (11,5 -13,7). mg) este importantă pentru formarea globulelor roșii și menținerea nivelului de hemoglobină din sânge.

La alegerea vitaminelor, rețineți că dozele mari (megadozele) sunt dăunătoare copiilor. . Vitaminele liposolubile (A, D, E, K) sunt toxice în cantități mari. Același lucru este valabil și pentru fier.

Cea mai bună combinație de vitamine, minerale și oligoelemente, după părerea mea, este în vitaminele pentru adolescenți ale mărcii comerciale Rainbow Light. Acestea combină toate elementele necesare dezvoltării copilului + enzime pentru o digestie mai bună și protecție împotriva apariției problemelor pielii legate de vârstă, precum și culturi probiotice vii și extracte de legume și ierburi. Deoarece tuturor copiilor nu le plac legumele proaspete... atunci Complex pentru adolescenți activi ar fi de mare ajutor. 

Alegerea vă aparține.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.