Facebook Pixel

Cele mai bune vitamine pentru pielea uscată

Cele mai bune vitamine pentru pielea uscată

Îngrijirea feței este deosebit de importantă și necesită o atenție specială. Desigur, fiecare fată are grijă de ea însăși, dar, de regulă, acest lucru se limitează la spălarea și aplicarea unei creme de față hrănitoare. Dar pentru majoritatea, acest lucru nu este suficient.

 

Î: Cum pentru a face față pielii uscate? Ce determină pielea să devină uscată și descuamată? De regulă, o astfel de problemă apare atunci când pielea nu este suficient de hidratată și celulele tale nu au suficientă nutriție. Apoi își pierde elasticitatea naturală, moliciune, devine uscată și fulgioasă.

Dacă nu acordați atenție acestui lucru în timp, pe piele vor apărea microfisuri , care adesea este însoțită de mâncărime, iritație și chiar arsură și durere.

În acest caz vitaminele vin în ajutor , pentru că vor ajuta la restabilirea echilibrului necesar al întregului corp și în special al pielii feței. Pielea este cea care semnalează în primul rând o lipsă de nutrienți în corpul tău   sau o boală iminentă.

Dacă observi că pielea ta devine uscată, atunci cel mai probabil îi lipsesc vitaminele precum A, B, C și E.

 

Vitaminele A și B sunt cele mai necesare componente pentru hrănirea și hidratarea pielii feței. Vitamina A, cunoscută și sub numele de retinol, joacă un rol important în menținerea sănătății generale a corpului, inclusiv a sănătății pielii feței. Complexul de vitamine B are proprietăți antioxidante și promovează formarea și reînnoirea corespunzătoare a celulelor, în special a celulelor pielii.

Vitamina C este esențială pentru ca organismul să se reînnoiască și formarea țesuturilor. Activează producția de colagen, o componentă esențială pentru formarea de noi celule tinere ale pielii.

 

Vitamina E este o vitamină solubilă în grăsimi și poate fi folosită ca un adaos eficient la o cremă hidratantă pentru pielea uscată.

 

Există, de asemenea, complexe de vitamine care vă ajută să vă faceți pielea moale și strălucitoare din nou.

Now Foods Daily Vitamin Complex vă va umple aportul zilnic de nutrienți și vitamine. La urma urmei, conține norma zilnică de vitamine, minerale și alți nutrienți.

Multivitaminele din Nature’s Way, Alive, mulțumită complexului de vitamine C, D, E, K și grupa B, vor ajuta pielea să rămână mereu în condiție perfectă. De asemenea, vă vor ajuta corpul să reziste stimulilor externi.

 

Pielea uscată indică o lipsă de vitamine și minerale de care organismul nostru are atât de mult nevoie. Prin urmare, este necesar să se ia măsuri speciale în timp util pentru a restabili echilibrul vitaminelor, pentru a nu atrage consecințe mai grave care sunt asociate cu funcționalitatea tuturor organelor umane.

Ai grijă de tine și nu începe nici măcar boli minore!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.