Facebook Pixel

Ce vitamine să luați în timpul menopauzei

Ce vitamine să luați în timpul menopauzei

Perioada de menopauză este caracterizată prin bufeuri frecvente, schimbări de dispoziție și chiar deteriorarea sănătății generale. Toate acestea se datorează dezechilibrului hormonal. Am încercat să alcătuim listă unică de suplimente care ajută la scăderea simptomele menopauzei. Iată rezultatul:

1

Cohosh negru (wolfberries), rădăcină

Cura bufeurile. Nu este recomandat dacă aveți probleme cu ficatul.

2

Semințe de in

Reduce transpirațiile nocturne. O sursă bună de lignină (un biopolimer care face parte din fibre), care este implicată în echilibrarea nivelurilor hormonale.

3

Calciu p>

Multe femei aflate la menopauză sunt expuse riscului de a dezvolta osteoporoză. Acest lucru se datorează scăderii nivelului de hormoni. Aportul suplimentar de calciu este necesar pentru a preveni pierderea osoasă.

4

Vitamina D3

Esenţial pentru o mai bună absorbţie a calciului

5

Trifoi roșu

td>

Sursa de estrogen din plante.

6

Wild Yam

Conține compuși naturali similari ca compoziție cu estrogenul și progesteronul. Considerat o alternativă la terapia hormonală.

7

Ginseng

Îmbunătățește starea de spirit și somnul.

8

Sunatoare

Un tratament binecunoscut pentru formele ușoare de depresie. Ajută la ameliorarea schimbărilor de dispoziție în timpul menopauzei.

9

Dong quai

Folosit pentru a reduce mareele. Înainte de utilizare, este mai bine să consultați un medic.

10

Soia

Sursă bogată de hormoni feminini

11

Lemn dulce

Stimulează sistemul endocrin

12

Picolinat de crom

Responsabil de metabolismul zahărului în organism. În timpul menopauzei, din cauza dezechilibrelor hormonale, pot exista fluctuații bruște ale nivelului de zahăr din sânge, care pot duce la dezvoltarea diabetului. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile supraponderale.

 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.