Facebook Pixel

Refluxul de acid poate provoca o palpitație?

Refluxul de acid poate provoca o palpitație?

Ce sunt palpitațiile?

Bătăile inimii vă pot face să fluture pieptul sau să vă simțiți ca și cum ați ratat o bătaie. De asemenea, puteți simți că inima îți bate prea repede sau pompează mai tare decât de obicei.

Cu BRGE, s-ar putea să simți uneori senzație de senzație în piept, care  nu este același lucru cu o bătăi rapide ale inimii. Unele simptome ale BRGE pot provoca palpitarea inimii, cum ar fi aerul care intră în esofag.

Ce cauzează bătăile inimii?

Este puțin probabil ca refluxul de acid să provoace direct palpitații ale inimii. Cel mai probabil, anxietatea ar putea fi cauza palpitațiilor.

GERD poate provoca indirect palpitații și te poate face să te simți neliniștit, strâns în piept.

Alimentele și posibilele cauze ale palpitațiilor includ:

-cofeina și nicotină;

-fever;

-stress;

-physical surge;

-modificări hormonale;

-unele medicamente care conțin stimulente, cum ar fi medicamente pentru tuse și răceală, atacuri de astm

Factori de risc pentru palpitații:

-anemie;

-hipertiroidism;

-pregnancy;

-istoria atacului de cord

-boală cardiacă.

GERD nu este o cauză directă a palpitațiilor.

Cum este diagnosticată bătăile inimii?

Doctorul va efectua un examen fizic, care va include ascultarea inimii cu un stetoscop, examinarea  glanda tiroida pentru a exclude umflarea.

De asemenea, este posibil să aveți nevoie de unul sau mai multe dintre următoarele teste non-invazive:

Electrocardiogramă (ECG)

Este posibil să aveți nevoie de un ECG. Medicul dumneavoastră vă poate cere să faceți acest test în timp ce vă odihniți sau vă antrenați.

În timpul acestui test, medicul dumneavoastră vă va înregistra impulsurile electrice ale inimii și vă va urmări ritmul cardiac.

Holter Monitor

Medicul dumneavoastră vă poate cere să purtați un monitor Holter, un dispozitiv care vă înregistrează ritmul cardiac timp de 24 până la 72 de ore.

Pentru acest test, veți folosi un reportofon ECG portabil. După primirea rezultatelor, medicul dumneavoastră poate determina dacă aveți bătăi rapide ale inimii.

Event Recorder

Medicul dumneavoastră vă poate cere să utilizați un înregistrator de evenimente. Înregistratorul de evenimente vă poate înregistra bătăile inimii la cerere. Dacă simțiți o bătăi ale inimii, puteți apăsa butonul de pe recorder pentru a urmări eveniment.

Echocardiogram

Ecocardiografie un alt test non-invaziv. Acest test implică o ecografie a pieptului. Medicul dumneavoastră va folosi ultrasunetele pentru a vedea funcția și structura inimii dumneavoastră.

Cum se tratează palpitația?

Dacă palpitațiile nu sunt legate de boli de inimă, este puțin probabil ca medicul dumneavoastră să ofere vreun tratament specific.

Modificări ale stilului de viață, exerciții fizice moderate și evitarea declanșatoarelor, reducerea aportului de cofeină.

Reducerea stresului în viața de zi cu zi poate ajuta și cu palpitațiile cardiace. Pentru a reduce stresul, puteți încerca oricare dintre următoarele:

-Activități zilnice obișnuite, cum ar fi yoga, meditația sau exerciții ușoare până la moderate, pentru a  crește endorfinele și reduce stresul.

-exerciții de respirație profundă.

- evita activitățile care provoacă anxietate ori de câte ori este posibil.

Ce să faci dacă ai o inimă plină de viteze?

Dacă începi să simți durere  piept, ar trebui să vezi un medic. Bătăile inimii pot fi un semn al unei boli grave de inimă. Nu trebuie să o ignorați.

Aflați istoricul dvs. familial. Dacă aveți un membru al familiei care a avut boli cardiovasculare, crește riscul unui atac de cord.

Apelați și mergeți la camera de urgență dacă simțiți o inimă bruscă, care este însoțită de:

-breathing;

-durere în piept;

-sense of weakness

Acesta poate fi un simptom de aritmie cardiacă sau un atac.

Ce ar trebui să faci înainte de a-ți vedea medicul?

Chiar dacă medicul din departamentul de urgență stabilește că nu aveți nevoie de îngrijiri de urgență, ar trebui să programați totuși o vizită la medicul dumneavoastră pentru palpitații ale inimii.

Înainte de o programare la medic, ar trebui să faceți următoarele:

-scrieți simptomele pe care le aveți când le experimentați;

-scrieți o listă cu medicamentele dvs. curente;

-notați întrebările pe care le puteți avea cu medicul dumneavoastră;     

-du aceste trei liste cu tine la întâlnire.

Revizuire medicală de  Deborah Uzzersoon, PhD, RN, CRNA, 15 ianuarie 2019 - Autor Kelly Hansen, RN, CMCN, CSA, CDP

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.