Facebook Pixel

Sunt Gummies Natrol o alternativă la pastile?

Sunt Gummies Natrol o alternativă la pastile?

Una dintre realizările Natrol este lansarea unui unic vitamine pentru bărbați, femei și copii. Ele vor înlocui pastilele plictisitoare fără gust care trebuie spălate cu lichid. În schimb, consumând gume naturale sănătoase, vei primi nu numai plăcere pentru tine, ci și beneficii pentru corpul tău. Capsula masticabilă conține o gamă largă de vitamine și alte substanțe benefice. În ciuda faptului că toată lumea este obișnuită cu tabletele, deoarece sunt de formă mică și mai ieftine, capsula este încă mai ușor de înghițit și cu atât mai mult de mestecat din cauza învelișului de gelatină. Tabletele sunt de cele mai multe ori fie lipsite de gust, fie cu un gust neplăcut de acru și mai rar puteți găsi tablete care au combinat atât substanțe utile, cât și un gust plăcut și au trezit interesul consumatorilor.
Apropo, un medic a publicat un articol în care prefera gumele cu vitamine.

Este, de asemenea, Este important ca tabletele masticabile să vină în diferite arome și tipuri, astfel încât să puteți determina copilul să le folosească cu ușurință.

 

  1. Multivitamine pentru copii - acestea sunt tablete masticabile utile sub formă de gume cu diferite arome. Acestea conțin întreaga gamă de vitamine utile pe care un copil ar trebui să le primească pentru o dezvoltare deplină.  . Suplimentul alimentar va suplini lipsa de nutrienți din organism datorită vitaminelor precum: vitamina A, care este bună pentru sănătatea ochilor,  vitaminele B-6 și B-12, vitaminele C și E pentru a proteja împotriva infecțiilor, vitamina D. pentru a întări dinții și oasele, vitaminele C și D pentru a susține imunitatea.

  2. Multivitamine pentru sarcină -   acesta este un supliment alimentar natural care conține un complex complet de vitamine și minerale. Are o mare varietate de arome. O capsulă masticabilă conține 26 de fructe și legume care sunt potrivite pentru consumul zilnic. Contine doar indulcitori organici: pectina de fructe si fructe bio; de asemenea, acid folic, vitamine B, iod și zinc. Toate acestea saturează perfect corpul unei femei însărcinate și vor contribui la dezvoltarea normală a copilului în uter.

  3. Multivitamine pentru bărbați - Gumei cu aromă de fructe de pădure care conțin vitamine și minerale esențiale. Acestea ajută la creșterea tonus, stimulează performanța mentală și fizică și ajută la menținerea funcționării normale a sistemului reproducător masculin. În primul rând sunt necesare pentru a crește activitatea, energia, rezistența și recuperarea rapidă după efort fizic, vitaminele sunt o bună apărare împotriva cancerului de prostată; stimulează creșterea rapidă a mușchilor, oferă energie pentru sport, întărește imunitatea.

  4. Multivitamine pentru femei - complex de vitamine din fructe și legume naturale. Este special conceput pentru corpul feminin și anume pentru a crește vitalitatea, a da energie și a îmbunătăți sănătatea generală. De asemenea, multivitaminele normalizează nivelurile hormonale, îmbunătățesc funcționarea sistemului cardiovascular, îmbunătățesc metabolismul, elimină toxinele din organism, îmbunătățesc starea glandelor mamare și a sânilor, reglează funcționarea sistemului urinar, întăresc oasele, stimulează creierul și protejează. sistemul imunitar.

  5. Melatonina - acest medicament are un efect hipnotic și ajută la relaxare un adormit rapid. Îmbunătățește somnul, memoria, crește eficiența și ajută la ameliorarea stresului și la calmarea sistemului nervos.

  6. Dulciuri masticabile pentru a întări părul, unghiile și sănătatea pielii este un supliment alimentar energetic care întărește părul, pielea și unghiile. Acest complex de vitamine ajută organismul să curețe toxinele și substanțele nocive, să îmbunătățească funcționarea ficatului. Datorită vitaminelor C și E, pielea este curățată de roșeață și alte erupții cutanate. Iar  suplimentele din plante îmbunătățesc acțiunea vitaminelor și mineralelor care fac parte din acest complex.

Ei bine, alegerea este a ta. Folosiți vitamine sănătoase masticabile care vor fi plăcut de absorbit sau plictisitoare pastile amare fără gust. Când faceți o alegere, nu uitați să consultați un medic.

Articolul a fost scris de scriitorul personalului Biotus. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.