Facebook Pixel

Răcirea nou-născuților în timpul hipoxiei cerebrale

Răcirea nou-născuților în timpul hipoxiei cerebrale

Cercetarea profesorului Thoresen a fost desemnată una dintre cele mai bune 100 de lucrări ale Universității. Dezvoltarile au avut ca scop combaterea bolilor, inegalitatii, ajutarea tinerilor parinti si a copiilor la inceputul vietii, precum si sprijinirea persoanelor in varsta. Ele evidențiază realizările care au fost explorate pentru prima dată în universități și modul în care acestea depășesc impactul educațional și economic.

 

Profesorul Thoresen a spus: „Mă bucur că cercetarea mea este recunoscută drept una dintre „Salvatorul Națiunilor””. De asemenea, evidențiază munca de pionierat realizată de mulți cercetători care face o diferență pozitivă pentru mii de vieți din întreaga lume.

Profesorul Dame Janet Beer, președintele universităților britanice, spune: „Când oamenii speră să fie salvați, se bazează pe dăruirea și priceperea medicilor, asistentelor, tutorilor și paramedicilor noștri, dintre care mulți sunt instruiți în universități. Cercetarea universitară găsește soluții la multe probleme de sănătate pentru a transforma și salva vieți.  

„Lucrând în parteneriat cu organizații caritabile, NHS și organizații medicale, universitățile sunt responsabile pentru unele dintre cele mai mari realizări ale noastre în domeniul sănătății și asistenței medicale.

 

„Această campanie este o șansă de a aduce la viață munca minunată și adesea neașteptată care se desfășoară în fiecare zi la universitățile noastre și sărbătorește pe unii dintre oamenii care lucrează pentru a schimba calitatea vieții pentru toți.”

 

Ambasadorul campaniei Dame Katherine Granger, cancelar al Universității Oxford Brookes, Catedra de sport din Marea Britanie și cea mai remarcabilă atletă olimpică din Marea Britanie, a comentat: „MadeAtUni LifeSavers felicită cercetătorii și echipele lor din universitățile din întreaga țară care oferă inovație, inovații în știință, medicamente și tratamente care pot îmbunătăți sănătatea și bunăstarea adulților și copiilor la nivel local, național și internațional.

"Din experiența mea directă la Oxford Brookes, știu că universitățile noastre sunt un „depozit de cunoștințe” din care să împărtășesc cunoștințele, să testeze convingerile stabilite și certificatele de sănătate și, în cele din urmă, să creez noi abordări care să ajute toți reușim.

 

Cercetarea realizată de British Thinks arată că publicul este mândru de universitățile britanice, dar înțelege puțin din beneficiile pe care le aduc, majoritatea dintre ei neștiind că oamenii de știință din Marea Britanie sunt în spatele multor descoperiri care salvează vieți și menține mulți oameni sănătoși.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.