Facebook Pixel

Determinați lipsa de vitamine în funcție de starea unghiilor

Determinați lipsa de vitamine în funcție de starea unghiilor

Motivul principal pentru starea proastă a unghiilor – lipsa de vitamine. Din cauza deficienței unuia sau altui element, apar laminarea, creșterea lentă și suprafața neuniformă a plăcii unghiei. Aici veți găsi complexe de vitamine de înaltă calitate.
Unghiile moi și casante indică lipsa vitaminelor A, C, E și calciu a> în organism. Dacă unghiile se exfoliază sau suprafața lor este neuniformă, motivul pentru aceasta este deficiența de fier. Siliciul dă elasticitate plăcii unghiei, prevenind astfel fragilitatea. Bolile inflamatorii ale unghiilor și cuticulelor indică un conținut scăzut de sulf în alimentația ta.
Pentru unghii sănătoase, vitaminele și mineralele trebuie ingerate în mod regulat. Ucraina & ndash; o țară cu un climat temperat continental. Acest lucru implică o lipsă de alimente vegetale în sezonul rece, ceea ce duce la beriberi de primăvară. Plantele importate și de seră își pierd proprietățile utile în timpul cultivării și transportului. Adesea, cultivatorii folosesc substanțe chimice pentru a promova creșterea, a controla dăunătorii și pentru a prelungi perioada de valabilitate a produsului. Astfel de fructe și legume uneori nu aduc beneficii. De asemenea, utilizarea vitaminelor individuale nu îmbunătățește lucrurile, deoarece multe dintre ele nu sunt absorbite singure. De aceea, experții au dezvoltat complexe de vitamine, ale căror componente își îmbunătățesc acțiunea reciprocă, permițându-vă să obțineți rezultatul dorit și să evitați consecințele negative asupra sănătății umane. Vitaminele naturale de la producători de top pot fi achiziționate aici.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.