Facebook Pixel

vitamine de toamna

vitamine de toamna

Chiar dacă dieta noastră zilnică este bogată în legume și fructe, atunci când vin zilele reci, ar trebui completată cu preparate vitaminice.
VITAMINELE DE TOAMNĂ
Toamna și iarna sunt un adevărat test pentru imunitatea noastră. Locuim in apartamente supraincalzite, calatorim cu transportul in comun, care pur si simplu este plin de bacterii si virusi. Trebuie să creștem doza de vitamine. Pentru a face acest lucru, achiziționăm vitamine pentru imunitate disponibile în farmacii și magazine online.
Vitaminele sunt compuși vitali care participă la metabolism, afectează sistemul nostru cardiovascular, sistemul nervos, endocrin și imunitar. Corpul uman nu le poate produce singur, așa că este necesar să luăm vitamine cu alimente sau sub formă de preparate sintetice.
Primăvara și vara, alegerea unei alimentații bogate în aceste componente nu necesită mult efort din partea noastră. - fructele, legumele si ierburile proaspete sunt practic la distanta, fac semn dinspre piete cu miros, culoare si pret mic. Toamna, de fapt, mâncăm doar prune și mere, iarna legume și fructe, congelate și prelucrate în dulcețuri, gemuri și sucuri. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna suficient pentru a ne consolida rezistența scăzută. Prin urmare, este indicat să folosiți preparate vitaminice special create.
În cazul deficitului de vitamine, sunt expuse mai ales persoanele care lucrează intens fizic sau psihic, femeile însărcinate și mamele care alăptează, precum și în perioada menopauzei. Printre persoanele cu risc se numără și copiii, adolescenții în pubertate, vârstnicii. Pentru fiecare dintre aceste grupe, există preparate vitaminice potrivite nevoilor lor specifice.
Copiii ar trebui să cumpere bomboane cu vitamine în loc de dulciuri obișnuite, care sunt o sursă gustoasă de substanțe necesare.
Vitamine pentru frumusețe
Iarna condițiile meteorologice nu sunt favorabile menținerii unui aspect frumos. Pielea, lipsită de soare, devine gri, îngheț și vânt, în plus, este iritată și contribuie la uscare. De asemenea, unghiile nu arată mai bine iarna. Lipsa unor vitamine suficiente le poate face să devină fragile și fragile. Iar părul ascuns sub pălărie devine plictisitor, se rupe și își pierde din vitalitate.
În astfel de situații, îngrijirea numai cu produse cosmetice poate să nu fie suficientă, merită să le întăriți efectul din interior. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați vitamine pentru piele, vitamine pentru păr și unghii pentru recuperare. Majoritatea preparatelor conțin extracte naturale de coada-calului și urzică.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.