Legume și fructe de consumat iarna

Legume și fructe de consumat iarna

Iarna – aceasta este o perioadă în care există puține fructe și legume disponibile pe plan intern. Nimic mai departe de adevăr. Desigur, nu vom găsi pe toți pe care îi dorim. Și dacă reușim să le găsim, atunci nu putem fi siguri dacă sunt sănătoase și fără chimie. Merită să folosiți bunul simț și să luați ceea ce este disponibil iarna.
Ce legume puteți mânca iarna?
În primul rând, legume rădăcinoase precum morcovi, sfeclă, țelină.
Legume cu ceapă : ceapa, usturoi.
Legume, leguminoase: fasole, naut, mazare, linte.
Legume crucifere: varza si varza rosie, varza de Bruxelles.
Rosii, salata verde sau castraveti, da, vom face găsi, dar avem că vor fi din țări calde. Gustul și aroma lor, mai degrabă, nu seamănă cu gustul și mirosul roșiilor sau castraveților ucraineni naturali.
Ce ar trebui să mănânci în loc de legumele de import?
Varza murată și castraveții au un efect benefic asupra florei bacteriene din intestinele, sunt probiotice naturale, au multe vitamine și săruri minerale. Întărește sistemul imunitar. Este mai bine să folosim propriile produse la murat, dacă le avem.
În loc de roșii importate – piure de roșii pe care le găsim pe rafturile magazinelor. Roșiile procesate au mult mai mult licopen – antioxidant, care are proprietăți anticancerigene.

Ce fructe să mănânci iarna?
Mere și pere, dar nu numai.
Merită să iei alimente congelate care nu își pierd proprietăți nutritive și gust.
Nucile și alunele.
În ceea ce privește fructele care sunt importate, precum bananele și citricele, acestea sunt stropite cu substanțe bactericide puternice, astfel încât toată lumea să poată supraviețui călătoriei lungi. Prin urmare, este foarte important să le spălați bine în apă caldă, de preferință cu un burete. Există și lichide pentru spălarea fructelor.
Dacă simțiți că nu aveți suficiente vitamine iarna, vă recomandăm să cumpărați vitamine.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.