Facebook Pixel

Plănuiești un copil în 2016?

Plănuiești un copil în 2016?

Dacă doar plănuiți o sarcină sau aveți deja un copil, este timpul să alegeți un complex de vitamine pentru femeile însărcinate. Importanța vitaminelor în timpul sarcinii este greu de supraestimat, deoarece corpul mamei singur nu poate face față să furnizeze tot ceea ce este necesar pentru doi deodată, ea are nevoie de ajutor.

Este necesar să se selecteze vitaminele pentru gravide în funcție de trimestru, deoarece în diferite etape ale sarcinii sunt necesare diferite vitamine.

 

1 trimestru: acid folic, vitaminele A, E. Este mai bine să începeți să beți aceste vitamine cu 2-3 luni înainte de sarcină și să continuați să luați până la sfârșitul primului trimestru.

 

trimestrul 2: fier , iod, calciu.

 

 

trimestrul 2 p>

trimestrul 3: fier, vitaminele A, C, D.

 

Complexele de vitamine pentru gravide sunt create ținând cont de dozele zilnice necesare de vitamine și microelemente, în care au tot ceea ce organismul mamei și bebelușului au nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă și un sine excelent sentimente.

Medicina a făcut un pas atât de departe încât ignorarea realizărilor sale și folosirea metodelor bunicii este nu numai nerezonabilă, ci și periculoasă. Traim in 2016, avem acces la cele mai bune medicamente, vitamine, suplimente nutritive care pot face sarcina sigura si confortabila pentru mama si bebelus, asa ca de ce sa nu le folosim? Vitaminele pot face minuni, oferind sănătate, putere și frumusețe.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.