Câtă apă ar trebui să bei?

Câtă apă ar trebui să bei?

De multe ori sunt întrebat câți litri de apă ar trebui să beau pe zi? Dar “normă” – acesta este un punct discutabil. Fiecare are un volum diferit de rinichi, o creștere diferită. Și pentru o înălțime de 180 cm, ai nevoie de mai mult fluid decât pentru 50 cm. Cineva are o încărcătură fizică catastrofală, iar cineva duce un stil de viață sedentar. Cineva se usucă, iar cineva – Nu.  Nu vă puteți conecta la șabloane. Ce este bun pentru toată lumea – nu neapărat bun pentru tine.

 

Dar apă – este un catalizator pentru toate reactiile biochimice din organism, avem un lichid intracelular, exista un fluid intercelular. Și problema echilibrului apă-sare este, de asemenea, foarte acută. Trebuie doar să simți.

 

Cred că 1,5-1L – o cantitate medie de apă. Dar în perioada de activitate fizică activă, mai ales într-o cameră fierbinte, mai ales vara – este nevoie de mai multă apă.

 

De asemenea, ar trebui să fii atent la ce bei. Apa poate fi alcalină, poate fi carbogazoasă, poate fi necarbonatată. Este important să acordați atenție calității apei. Datorită faptului că este apă spumante sau necarbogazoasă – Nu ma atasez de el. Cred că uneori vă puteți permite un pahar de sifon, dar trebuie să vă uitați la oligoelemente.

 

Referitor la temperatura: apa calda la temperatura camerei se absoarbe mai repede deoarece organismul nu are nevoie pentru a o încălzi.

 

Calitatea și cantitatea de apă trebuie selectate individual. Recomand să bei apă alcalină. Alcalii în organism nu se întâmplă prea mult. Din mediul acid din interiorul corpului, toate problemele. Acesta este mucus, care se formează și nu iese la timp, aceasta este greutatea în picioare.

 

Este indicat să bei un pahar cu apă la prima oră dimineața.

 

Nu sunt un fan al consumului mare de lichide în timpul antrenamentului, dar acesta este individual. Când alergi 10 sau 15 km, un pahar cu apă poate juca un rol fatal: corpul schimbă o parte din energie pentru absorbția acesteia. Dar dacă bei în înghițituri și doze mici în timp ce faci exerciții în sală, atunci de ce nu. Dar nu trebuie să o faci intenționat, fără un sentiment sănătos de sete.         

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.