Facebook Pixel

Alimente care normalizează nivelul zahărului din sânge

Alimente care normalizează nivelul zahărului din sânge

Știați că, conform statisticilor, nivelul celor diagnosticați cu diabet a crescut semnificativ față de anul trecut. Și acest lucru se întâmplă din cauza faptului că persoanele cu zahăr ridicat merg târziu la medic și suferă de consecințe negative.
Prin urmare, merită să vorbim despre acele produse care vor ajuta reduce și normalizează nivelul zahărului din sânge. Asemenea suplimente le pot aduce beneficii celor cu diabet zaharat prin scăderea dozei de medicament pe care îl ia pacientul.


1 . Scorțișoara – ajută la controlul apetitului, arde caloriile și, de asemenea, scade nivelul zahărului din sânge, este permisă pentru diabet. Scorțișoara ajută celulele corpului să răspundă la vârfurile de insulină.
Trebuie doar să bei extract de scorțișoară înainte de cină pe stomacul gol și după 3 luni poți vedea rezultatul. De asemenea, scorțișoara poate normaliza nivelul hemoglobinei.

2. Probiotice. La administrarea de antibiotice, microflora intestinală are de suferit , care contribuie la multe boli. Prin urmare, merită să folosiți produse probiotice, iaurt, care vor îmbunătăți funcționarea organismului. Prin reducerea inflamației și evitarea distrugerii celulelor pancreatice care produc insulină, nivelurile de zahăr sunt scăzute.

Probioticele sunt consumate și ca măsură preventivă pentru a evita disbacterioza și alte disfuncționalități ale tractului digestiv.

3. Aloe Vera. Studiile au arătat că consumul de suc de aloe pe stomacul gol reduce riscul de diabet la 2 săptămâni după consumul regulat.  Aloe poate stimula producția de insulină în celulele pancreatice.

4. Vitamina D. Deficitul acestei vitamine este un factor de risc major pentru diabet. Merită să luați medicamentele adecvate care vor ajuta la normalizarea producției de vitamina D de către organism și să petreacă mai mult timp sub soare în perioada caldă.

5. Magneziul este un nutrient care, atunci când este deficitar, reduce nivelul de zahăr și un risc crescut de diabet. Magneziul este cel mai bine luat în timpul meselor pentru a îmbunătăți digestia și absorbția. Dozele de aport de magneziu sunt prescrise de un medic și nu trebuie să vă prescrieți singur tratament, deoarece pot apărea reacții adverse.

6. Acidul alfa lipoic este un antioxidant puternic care este produs în ficat și ajută la menținerea nivelului normal de zahăr. Poate fi găsit în alimente sănătoase, cum ar fi frunzele de spanac, kale și carne. Cu utilizarea regulată, există o îmbunătățire a stării corpului și o scădere a riscului de diabet. Apropo, acidul  alfa-lipoic susține sănătatea tiroidei.

7. Crom - o substanță care ajută la transformarea carbohidraților în zahăr și reface corpul cu energie. Din lipsa de crom, nivelul zahărului din sânge crește, ceea ce poate duce la boli diabetice.  Cromul sprijină activitatea celulelor pancreatice care produc insulină.

Multe suplimente naturale, vitamine și nutrienți pot ajuta la scăderea glicemiei și la readucerea la normal.
Pentru a combate problema, ar trebui să vizitați un medic care va pune diagnosticul corect și va prescrie cursul corect de tratament.

  ;Articol scris de autorul personalului Biotus. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.