Facebook Pixel

10 moduri de a vă curăța corpul de toxine și toxine

10 moduri de a vă curăța corpul de toxine și toxine

În ciuda faptului că ficatul, rinichii și sistemul limfatic funcționează la maxim, corpul nostru va suferi totuși din cauza unui stil de viață pasiv. Acest lucru duce la acumularea de toxine în stomac și de deșeuri în intestine. Pentru a regla munca corpului, este suficient să urmați reguli simple care vor deveni în curând un obicei.

 

1. Bea un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol

Lămâia este o sursă directă de vitamina C. Pe lângă faptul că o adaugă în apă plată, acest ingredient vă va aduce o contribuție utilă în organism, și anume, va elimina toxinele, va satura cu substanțe utile și vă va trezi după un somn profund. Dar să știi că trebuie să bei exact apă caldă, deoarece apa rece va dăuna doar corpului trezit, ceea ce va duce la încetinirea metabolismului.
Pentru cei care au probleme cu tractul gastro-intestinal, nu este recomandat să bei apă cu suc de lămâie, ci doar să bei un pahar cu apă caldă curată.

2 . Îmbunătățește funcția rinichilor cu infuzia de păpădie

Toată lumea știe că rinichii lucrează non-stop, distilează aproximativ 1500 de litri de sânge prin ei înșiși, spălând substanțele nocive din ea și, în același timp, reglează cantitatea de lichid din organism. Pentru a îmbunătăți funcționarea rinichilor, în caz de disfuncționalități, se recomandă să beți tinctură de păpădie. Pentru a face acest lucru, trebuie să-i preparați floarea uscată în 500 ml de apă fierbinte.

3. Curățați-vă intestinele în mod regulat

Pentru a nu avea stagnare în intestine, trebuie să renunțați la alimente precum carnea, ouăle, cafeaua, ciocolata o dată pe luna, zahar, produse de patiserie si produse lactate. În schimb, adăugați la ration orez , legume sub orice formă, fructe de mare, nuci, fructele uscate și cu siguranță merele, sunt un fruct cu conținut scăzut de calorii. Beneficiile unui singur orez vor putea deja să elimine eficient toxinele și sărurile din organism.

 

 

4. Faceți o baie detox de două ori pe săptămână

Ce înseamnă o baie detox? Pe lângă binecunoscutele bombe de spumă sau de baie, utilizați săruri Epsom, adică sulfat de magneziu sau magnezie. Fiind sub influența acestor ingrediente, corpul tău va fi completat cu substanțe utile și va întări sistemul imunitar. Pentru a face acest lucru, trebuie să dizolvați sulfatul de magneziu, sifonul și sarea de mare în 2 pahare de apă caldă, ar trebui să adăugați și oțet de mere. Unii oameni recomandă adăugarea mai multor uleiuri aromate pentru a da un miros plăcut băii și corpului tău.

După ce ai umplut baia cu un amestec de produse, stai tm timp de 20-40 de minute. După 5-7 minute, corpul tău va începe să transpire, ceea ce este natural cu un sistem de detoxifiere. Dacă simți că gâtul tău este uscat, atunci bea un pahar cu apă la temperatura camerei. În acest caz, corpul tău va scăpa de toxine. După procedură, înfășurați-vă în haine calde și beți ceai cald.

5. Folosește un scrub pentru a exfolia zonele uscate ale pielii

Mulțumită cu o perie tare speciala si un scrub natural vei elimina zonele de piele moartă, pe care s-a acumulat praf și murdărie. Aceasta îmbunătățește respirația celulară și ajută sistemul limfatic să elimine deșeurile din organism. Un amestec de cafea, miere și ulei vegetal va cădea sub un scrub natural.

6. Faceți un curs de masaj cu drenaj limfatic
Procedura de masaj cu drenaj limfatic vă permite să scăpați de edem și de o mare acumulare de lichid în organism. Primul rezultat îl vei vedea după primul masaj, și anume devastarea de la îndepărtarea excesului de umiditate și a toxinelor. Acest masaj poate fi practicat acasa folosind doar degetele.

7. Bea ceai de mușețel noaptea

Doar o ceașcă infuzia de mușețel calmează sistemul nervos și ajută la somnul mai calm și mai puternic, accelerează, de asemenea, metabolismul și ameliorează greutate în stomac.

8. Abțineți-vă de la zahăr și sare

Ești dependent de dulciuri sau săruri? Încercați să excludeți aceste ingrediente din dietă, dar nu complet, pentru a nu vă face rău dumneavoastră și organismului. Schimbările bruște ale nutriției vor fi stresante pentru sistemul nervos. În loc de sare, folosiți condimente și condimente în feluri de mâncare. Și zahărul poate fi înlocuit cu îndulcitori naturali, de exemplu miere sau orice sirop.

9. Adăugați semințe de fenicul sau ulei în mâncare

Uleiul de fenicul îmbunătățește perfect funcționarea sistemului digestiv, normalizează nivelul zahărului din sânge, îmbunătățește funcția ficatului și a rinichilor. În plus, semințele pe care le adaugi în fel de mâncare vor da un nou gust și vor satura corpul. Iar apa de mărar cu semințe de fenicul, care este cel mai adesea prescrisă copiilor cu disfuncționalități ale tractului digestiv, elimină acumularea de gaze în intestine.

10. Fii activ

Exercițiile fizice nu numai că îți vor îmbunătăți aspectul și te vor înveseli, dar vor spori și efectul programului de detoxifiere. Orice activitate activă îmbunătățește circulația sângelui și accelerează metabolismul. De asemenea, sunt recomandate sporturi de relaxare precum yoga, Pilates și stretching. Chiar și o simplă plimbare vă va mulțumi cu un rezultat plăcut.

Completarea a măcar câteva puncte nu vă va face să așteptați și în câteva zile veți fi capabil să vedeți primele rezultate ale muncii dvs., care sperăm că vor deveni un obicei.

Acest articol a fost scris de autorul personalului Biotus.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.