Facebook Pixel

Vitamine și minerale necesare în timpul sarcinii

Vitamine și minerale necesare în timpul sarcinii

Bogăția de preparate cu vitamine din farmacii face dificilă alegerea corectă. Și alegerea unui remediu bun pentru o femeie însărcinată este foarte importantă: depinde de el, pentru că nu numai sănătatea și bunăstarea ta, ci și copilul tău. Trusele gata preparate de vitamine și minerale destinate femeilor însărcinate ar trebui să includă:

 

  1. acid folic,

    li>
  2. calciu,
  3. magneziu, 
  4. iod, 
  5. fier
  6. vitamina C.

 

Din ce în ce mai multe seturi de vitamine și minerale sunt concepute pentru sarcini foarte specifice, pentru a îmbunătăți concentrarea ( de exemplu, înainte de examene) sau starea părului și a unghiilor. Producătorii nu uită, bineînțeles, de viitoarele mame, chiar dacă doar pentru că multe femei, care așteaptă un copil, țin mai mult la sănătatea lor și se uită mai des la farmacie. De regulă, foarte clar, deja pe ambalaj se menționează că acest medicament nu este recomandat femeilor însărcinate. Pentru a fi sigur, puteți, de asemenea, să întrebați medicul care trusă este cea mai bună pentru dvs. Daca sarcina ta merge bine, iar medicul ginecolog nu impune nimic, te poti descurca singur. Pentru orice problemă de sănătate și simptome severe (de exemplu, vărsături, apatie, tulburări de dispoziție), se recomandă un examen medical.
Pachete cu vitamine și minerale special concepute pentru femeile însărcinate
Vitaminele prenatale tind să fie destul de scumpe, așa că unele viitoare mame ar putea găsi o opțiune bună să le cumpere un set mai ieftin de minerale si vitamine care nu are o indicatie clara pentru gravide, dar pretul este mai prietenos. Aceasta este o idee proastă.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.