Facebook Pixel

Vitamine și suplimente nutritive pentru cistita

Vitamine și suplimente nutritive pentru cistita

Multe femei s-au confruntat cu o boală atât de neplăcută precum cistita cel puțin o dată în viață. Aceasta este o boală a vezicii urinare care poate apărea din cauza infecției, iritației în organism sau leziunilor fizice și, uneori, chiar din cauza tuturor acestor factori împreună.

Se crede că femeile sunt mai predispuse la această afecțiune datorită uretrei mai mici (aproximativ 5 cm) decât bărbații (aproximativ 18 cm). Și, de asemenea, structura anatomică a vezicii urinare feminine contribuie la o intrare mai rapidă a bacteriilor.

Simptomele cistitei sunt foarte ușor de recunoscut. De regulă, acestea sunt senzații neplăcute (sunt posibile și dureri în abdomenul inferior, spate și greață și vărsături) cu nevoia de a urina, care devin mai frecvente, urinarea în sine este mai mică și implică o senzație de arsură, sângele poate fi eliberat.

În primul rând, medicii recomandă pentru tratamentul și prevenirea cistitei întărirea apărării organismului în ansamblu și creșterea rezistenței la infecții. În acest caz, complexele multivitaminice cu minerale, precum și o dietă zilnică cu suplimente sănătoase, vor fi un bun ajutor pentru tratament.

D-manoza este un antibiotic natural pentru cistita

Unul dintre remediile eficiente în lupta împotriva cistitei este considerat D-mannose. Este un antibiotic natural care tratează bolile tractului urinar. Este o polizaharidă care este produsă de organism și se găsește în celulele epiteliale. O doză de D-manoză luată pentru infecțiile tractului urinar intră imediat în fluxul sanguin.

Sângele saturat cu D-manoză trece prin rinichi și o mare parte din medicament trece în urină. Medicamentul trece de la rinichi prin uretere la vezica urinara si astfel este excretat prin uretra. Acoperă țesuturile cu zahăr și elimină bacteriile.

În acest fel, D-Mannose luptă împotriva bacteriilor dăunătoare fără a ucide bacteriile benefice și nu dăunează organismului nostru, spre deosebire de antibiotice.

Argint coloidal

Introducerea este folosită în scopuri antiinflamatoriiargint coloidal. Are efecte antibacteriene, antivirale și antifungice. Acest supliment este implicat activ în procesele metabolice ale organismului și reglează metabolismul energetic. Și, de asemenea, contribuie la creșterea numărului de limfocite și monocite, crește hemoglobina. Cu o cantitate suficientă de argint în organism, celulele încep să se dividă mai repede, ceea ce, la rândul său, are un efect de întinerire asupra corpului.  

Mușețel

De mult timpmusetel este folosit pentru tratamentul si prevenirea bolilor feminine, este foarte eficient in tratamentul cistitei, actionand ca un agent antiinflamator. Uleiurile esențiale de mușețel sunt un antiseptic natural care ameliorează inflamația.

Afine

Acest medicament natural și util este eficient în bolile tractului urinar. Oamenii de știință au demonstrat că Misișorul ajută la cistita prin reducerea semnificativă a bacteriilor care provoacă infecții ale tractului urinar. În special, taninurile găsite în sucul de afine împiedică bacteriile precum E. coli să se atașeze de pereții tractului urinar. Datorită merisoarelor, bacteriile sunt „spălate” din organism împreună cu urina. În cistita cronică, merisoarele trebuie folosite ca măsură preventivă.

Pentru a evita cistita, este important să stabiliți un diagnostic în timp util și să începeți activ să luptați împotriva procesului inflamator. Cel mai important, nu uitați să consultați un medic, iar Biotus, reședința oficială a vitaminelor, vă va ajuta să alegeți complexul de vitamine potrivit.

Conţinut
  • D-manoza este un antibiotic natural pentru cistita
  • Argint coloidal
  • Mușețel
  • Afine
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.