Facebook Pixel

Cum să protejăm corpul de mirosuri?

Cum să protejăm corpul de mirosuri?

Fiecare persoană prin natură are propriul parfum și va fi percepută diferit de fiecare. Indiferent cum ar suna și oricât de mult ar argumenta oamenii de știință, este greu de explicat. Ce l-a atras pe protagonista romanului “Parfumier” Patrick Suskind?


Toate mamele spun imediat după ce au copii că nou-născuții au un miros foarte plăcut care nu poate fi comparat cu nimic.  


De unde vin mirosurile?

Intensitatea mirosurilor umane se manifestă în funcție de mulți factori.

Ele provin din porii pielii noastre, care secretă secretele glandele sudoripare. Interacțiunea dintre mirosul nostru natural și excreția fluidelor corporale este rezultatul mirosurilor neplăcute. Trebuie avut în vedere faptul că o persoană care duce un stil de viață activ va produce mai multă transpirație, în urma căreia mirosul său va deveni și mai mirositor.

De exemplu, atunci când practicați sport, se eliberează o cantitate mare de lichid, ceea ce înseamnă că secretele sudoripare și ale altor glande sunt eliberate. Pentru a menține echilibrul apei și în același timp a nu experimenta un miros neplăcut, este necesar să folosim produse speciale care să ne protejeze pe noi și pe ceilalți de mirosuri.

<. br />Ca urmare a acestui fapt, oamenii au început să folosească diverse mijloace, atât împotriva mirosului, cât și împotriva transpirației. Necunoașterea umanității cu privire la informațiile despre compoziția deodorantelor și antiperspirantelor convenționale duce la consecințe fatale. Utilizarea mijloacelor de mai sus este de a vă expune corpul la o serie de consecințe negative.

Deodorantele convenționale conțin substanțe periculoase, cum ar fi săruri de aluminiu (neurotoxine) și parabeni (conservanți). Dacă utilizați acest produs în mod frecvent, aceste ingrediente vă pot afecta foarte mult sănătatea. Ele distrug flora organismului și permit bacteriilor să elibereze toxine. De asemenea, pot provoca o reacție alergică și pot duce la inflamarea glandelor sudoripare. 

Dar au și un efect pozitiv, îngustează canalele glandelor sudoripare, reducând astfel eliberarea de transpirație cu 40%.

 

Cele mai eficiente în lupta împotriva mirosurilor neplăcute sunt deodorantele naturale.

Remediu natural din săruri minerale naturale, uleiuri aromatice, vitamina E. Fără substanțe chimice . De asemenea, pentru a elimina mirosul, există pudra de corp, care este un produs hipoalergenic, cum ar fi deodorant de corp. Toți combat mirosurile neplăcute, elimină mâncărimea. Fără aluminiu, parabeni, alcool și coloranți. Pudra de corp poate fi aplicată pe față, pe degete de la mâini și de la picioare și pe subrat. Uleiurile aromatice care sunt incluse în acest produs hrănesc și vindecă pielea. Datorită uleiurilor esențiale, deodorantele și pulberile de corp au un miros parfumat.

 Există și diferite materiale de îmbrăcăminte care rețin lichidul din corp și previn mirosul, dar nu arăți ca astfel de haine mult timp, deoarece începe să urce corpul, provocând alte reacții corporale. Merită să purtați doar haine naturale și să folosiți remedii naturale pentru a elimina transpirația și alte mirosuri naturale ale corpului, care devin mai pronunțate încă de la debutul pubertății.

De asemenea, pentru ca deodorantul să nu provoace reacții alergice, trebuie să verificați substanțele de reacție care se află în produs. Acordați atenție compoziției produsului de control al mirosurilor pentru a vă simți mai încrezător și sănătos.

Acest articol a fost scris de scriitorul personalului Biotus

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.