Îl aprindem negru: PÂNĂ -50 pentru cele mai bune mărci

Îl aprindem negru: PÂNĂ -50 pentru cele mai bune mărci

Este sfârșitul lunii noiembrie în calendar, ceea ce înseamnă că încep vânzări uriașe de Black Friday în toată lumea. Vine una dintre cele mai luminoase vineri din an, pe care milioane de oameni o așteaptă! Într-adevăr, în această zi există o mare oportunitate de a economisi bani și de a cumpăra cadouri pentru Sărbătorile de Anul Nou și de Crăciun.

Despre ce tace istoria? Ca întotdeauna, totul este ambiguu! Numele „Vinerea Neagră” nu a fost inițial în onoarea vânzărilor. Multă vreme, acesta a fost numele dat prăbușirii pieței aurului la 24 septembrie 1869. După aceea, termenul a fost folosit pentru alte crize bursiere de pe Wall Street. 

Dar, în timp, termenul „Vinerea Neagră” a început să ia pe un sens mai optimist. În America, această zi a fost programată să coincidă cu Ziua Recunoștinței de mai bine de un secol. Din acest moment milioane de americani încep să cumpere cadouri de Crăciun cu reduceri mari.   

Biotus crede că vineri nu este niciodată neagră! Primiți PÂNĂ LA -50% la toate produsele din stoc în perioada 28 noiembrie - 1 decembrie! 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.