Facebook Pixel

Clubul de fitness nu este pentru toată lumea sau Cum să fii în formă fără sală de sport?

Clubul de fitness nu este pentru toată lumea sau Cum să fii în formă fără sală de sport?

Spre deosebire de credința populară, nu toți oamenii de succes și frumoși merg la cluburi de fitness și au un antrenor personal. De fapt, o astfel de instalație nu este altceva decât un truc de marketing, un truc care să te facă să nu economisești nicio cheltuială pentru atractivitatea ta, cumpărând un abonament scump timp de un an și folosindu-l doar de câteva ori. 

Adevărul este că majoritatea oamenilor care sunt considerați de succes în societate pur și simplu nu au timp să se antreneze în mod regulat de 3-4 ori pe săptămână. Cea mai mare parte a zilei este luată de muncă sau de un lucru preferat, apoi de obligațiile și legăturile sociale (familie, prieteni, parteneri, cunoștințe necesare, petreceri profesionale). Restul timpului este ocupat de drum, odihna, igiena si somn. Și dacă câștigurile dvs. nu depind direct de aspectul dvs., atunci sacrificați odihna necesară de dragul de a merge la sală nu este foarte rațional. Pe lângă lipsa elementară de timp, există mai multe motive. de ce oamenii nu vor să meargă la cluburi de fitness.

1. Dezgust

O sală de sport pentru vizitatorii sensibili nu este doar echipament de exerciții, dar și trupurile transpirate ale altora din jur. Băncile umede și echipamentul general pentru antrenament, de asemenea, nu adaugă entuziasm, miliarde de miliarde de bacterii otrăvează oamenii curăță toată plăcerea sportului. Chiar și acei vizitatori de club care, pentru a-și crea un organism de ajutorare, încearcă să nu acorde atenție neajunsurilor, fac observații sau izbucnesc în postări furioase pe rețelele de socializare despre nedreptate & nbsp;   conviețuire cu curve.

2. Timiditate

Dacă formularele dvs. sunt departe de a fi ideale, de fiecare dată poate părea că toată lumea se uită la tine și chiar discută. De fapt, nu este așa, toată lumea din sală este ocupată cu sine și nu acordă atenție defectelor de siluetă ale altora. Dar chiar și persoanele cu parametri fizici ideali pot fi jenate să se dezbrace goale în vestiar și să folosească dușurile comune.

3. Incapacitatea de concentrare

Pentru a efectua corect exercițiul, cu o dezvoltare musculară maximă, trebuie să te distragi de la toate și să te concentrezi. De aceea sunt atât de mulți oameni în hol cu căști. Dar ce să faci cu screensaverele care pâlpâie pe monitoare, un flux continuu de cursanți și sunete ciudate din zona de greutăți libere care trec peste orice muzică și fac suprafața pământului să tremure?

4. Lipsa de sens

Există oameni foarte activi , care consideră alergarea pe o pistă într-o cameră înfundată o pierdere de timp și resurse. În loc de simulatoare, ei sunt fericiți să antreneze bicepșii și tricepșii cu o lopată, săpând un șanț sub fundație, deoarece își imaginează în mod clar rezultatul - un nou hambar. Astfel de oameni iubesc să fie în formă, dar apreciază „în mod sensibil” activitatea fizică și nu vor irosi energie.

 SO 

  • dacă acum citiți textul cu indignare, având în vedere scuzele de mai sus, care se caracterizează printr-un singur cuvânt - lene, apoi felicitări, ești grozav colegi, păstrați un covrigi fără gluten și continuați să exersați.

  • dacă ai decis că trebuie să trăiești viața la maxim, stai întins cât îți place, mănâncă orice îți place și arăți cum vrei, felicitări, ești un corp pozitiv și atunci poate înceta să citească tot felul de prostii despre un corp frumos.

  • dacă nu mergi la sală din motivele de mai sus, dar te iubești și vrei să trăiești mult și cu fericit, felicitări, următoarele informații sunt doar pentru tine.  

Cum să fii în formă cu cel mai greu program de viață?

Sunt trei piloni care ne mențin bunăstarea. Acestea sunt nutriția, somnul și activitatea. Ele trebuie să fie în ordine perfectă, iar acest lucru se poate realiza pur și simplu prin ajustarea modului de viață. Puteți intra în formă și puteți vedea rezultatul destul de repede, doar ajustând rutina zilnică care vi se potrivește.

Activitate fizică

În ciuda unui program zilnic încărcat, un corp frumos atletic poate și ar trebui să fie menținut în mișcare. Nivelul de încărcare va depinde de vârstă, fizic, starea de sănătate și, desigur, dorință. De exemplu, exercițiile de dimineață timp de 15-20 de minute ajută perfect să fii în formă, să disciplini, să menții flexibilitatea articulațiilor și tonusul muscular. Puteți să vă plimbați mai mult în zilele lucrătoare și să alocați doar o zi liberă pentru o activitate vizată - jogging, tenis, o plimbare lungă. Este important să luați în considerare starea de bine ca rezultat, iar un aspect tonifiat și un corp atletic vor fi un bonus. 

Pentru a exersa pe propriul tău, calistenia este perfect pentru tine. Unde sa încep? Poți doar să faci o plimbare, timp în care vei încetini sau accelera pasul, făcând câteva flotări de pe fiecare bancă pe parcurs. Calistenia este orice exercițiu cu propria greutate corporală, genuflexiuni, sărituri, trageri și întinderi. Programele de calisthenics pot fi vizualizate online și practicate în timpul liber. Pentru a crește motivația, știți că 1 oră de mișcare activă în aer liber echivalează cu 2 ore de cardio în sală.

Nutriție și vitamine

Nutriția reprezintă 70% din rezultat. Chiar și cele mai obositoare antrenamente nu pot ajuta la construirea unui corp frumos fără o dietă echilibrată și ce putem spune despre sănătate. Din păcate, alimentele nu sunt întotdeauna capabile să ne furnizeze toți nutrienții necesari. În plus, nu trăim în locuri ecologic curate, clima noastră nu permite multe zile însorite pe an și nu avem posibilitatea de a obține legume proaspete, fructe, ierburi și fructe de pădure de înaltă calitate pe tot parcursul anului. În consecință, avem de-a face cu o mulțime de radicali liberi, deficiențe de vitamine și minerale, boli de sezon. Dar, din fericire, omul modern are norocul că are capacitatea de a controla aportul de nutrienți datorită aditivilor biologic activi din dieta principală.

Dacă ai au scopul de a menține greutatea și de a fi în formă, vă recomandăm insistent să răspundeți la următoarele întrebări:

  1. Este suficient magneziu, seleniu, zinc în dieta ta? Sunt ca aerul necesar unei persoane care duce un stil de viață activ.

  2. Ți-ai verificat vitamina nivel de mult timp?D? Majoritatea populației este deficitară.

  3. Credem că Omega-3 nu trebuie reamintit, chiar? Este un nutrient esențial pentru orice adult din zona noastră climatică.

  4. Antioxidanți precum beta-carotenul , resveratrol, curcumină, licopen sau altele. Ele ajută la protejarea nu numai a organelor, ci și a mușchilor.

  5. Și, desigur, vitaminele și în special A și E. 

Este important să iei vitamine în mod regulat, fă-ți obiceiul zilnic, doar în în acest caz, efectul va fi complet.

Somn

Acesta este Cea mai grea parte. Recomandările pentru stabilirea unui program de somn provoacă adesea zâmbete ironice, deoarece o persoană nu se poate forța să adoarmă. Dar există și vești bune! După o activitate fizică suficientă, o dietă echilibrată și un sprijin vitaminic, somnul va veni de la sine. 

Toate aceste resurse sunt interconectate. De exemplu, exercițiile de dimineață au un efect benefic asupra organelor digestive, obligându-le să se trezească la timp. Aceasta înseamnă că vei mânca micul dejun la timp. În schimb, dacă te culci după miezul nopții, atunci nu poți visa la nicio dietă sănătoasă. 

Creează-ți propriul program de viață individual și trăiește în e cu placere. Sănătatea bună și un aspect sănătos depind doar de tine, și nu de un abonament la cel mai bun club de fitness.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.