Facebook Pixel

Mărul - o comoară a naturii

Mărul - o comoară a naturii

Știați că în timpul multor studii, mărul este considerat cel mai valoros fruct care crește în natură la latitudinile noastre? Știți că Ucraina este unul dintre cei mai importanți producători de diverse soiuri de mere? Ce conțin merele și de ce ar trebui să facă parte integrantă din dieta noastră zilnică?
Un măr este o comoară a naturii
Un măr este cunoscut pentru gustul său excepțional -pulpa cărnoasă, suculentă și crocantă satisface chiar și pe cele mai sofisticate gusturi... în plus, gurmanzii și iubitorii de mere au la dispoziție o gamă întreagă de soiuri diferite de mere din care să aleagă, care diferă atât ca gust, aromă și aspect, cât și prin conținutul de nutrienți individuali pentru sănătate. Un măr poate fi consumat crud, poate fi o componentă a unor preparate mai complexe (în cultura noastră se găsește adesea ca adaos la salate, prăjituri și chiar carne). Tinctura de mere este la mare căutare (din cauza gustului și proprietăților sale de sănătate), iar în vestul Europei, cidrul a fost în mod continuu popular de câteva secole... adică o băutură de mere cu un conținut scăzut de alcool.
Mărul este un fruct valoros nu numai datorită proprietăților de sănătate, ci și a gustului și varietatea neîndoielnică a soiurilor de mere de pe piață.
Gustul merelor coapte este dulce-acrișor, diferitele soiuri pot fi mai mult sau mai puțin dulci sau acru. În medie, mărul cântărește aproximativ 150 de grame, dar există soiuri în care soiurile individuale pot depăși chiar și 1 kg! Culoarea pulpei este foarte deschisă, aproape de alb. Merele coapte emană o aromă dulce, ușor perceptibilă.
Merele conțin o cantitate imensă de vitamine, în special fier.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.