Facebook Pixel

Pycnogenol și efectul său asupra pielii

Pycnogenol și efectul său asupra pielii

O femeie, indiferent de vârsta ei, își dorește întotdeauna să arate tânără și atrăgătoare. Dar vai.… De-a lungul anilor, pielea noastră devine acoperită de riduri, își pierde elasticitatea, fermitatea.

Pentru a prelungi tinerețea pielii, există destul de multe mijloace diverse, de exemplu, picnogenolul.

Pycnogenol este considerat cel mai eficient împotriva modificărilor pielii legate de vârstă. Această substanță  este un extract natural, este extras din extract de scoarță de pin. Faptul că această substanță este un antioxidant natural destul de puternic nu mai este o știre, dar  recent, oamenii de știință  a aflat   ce efect uimitor și vindecător are picnogenolul asupra pielii.

Se pare că  îmbunătățire  pielea apare, direct,  la nivel molecular. Acest extract redă elasticitatea și umiditatea pielii.

Deci  luarea acestui extract va avea invariabil ca rezultat o piele mai fină, mai bună, reducerea ridurilor și, cel mai bine, prevenirea unora noi.

Pycnogenol va fi protectorul tău al pielii tale împotriva daunelor solare și a petelor de vârstă.

Desigur, utilizarea picnogenolului nu se limitează la cele de mai sus. Ajută cu artrita, hipertensiunea arterială, bolile oculare,   dropsie. Îmbunătățește memoria, crește eficiența. 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.