Beneficiile luteinei pentru vedere

Beneficiile luteinei pentru vedere

Luteina este un pigment de origine vegetală,  necesar pentru vedere.

Este imposibil să obțineți cantitatea necesară dintr-un astfel de pigment necesar pur și simplu din dieta zilnică.  Preparatele naturale din această substanță, produse special, vin în ajutor.

Nevoia de a organismului nostru în luteina este extrem de mare. Pigmentul nu este necesar doar pentru o vedere bună, ci îmbunătățește funcționarea întregului aparat vizual. Concentrația sa maximă este în retină. Viziunea noastră depinde de cantitatea acestei substanțe, adică cu cât este mai multă, cu atât vederea este mai bună.

Este necesar să ne asigurăm că, la vârstnici  luteina era normală.

 De-a lungul anilor, pe retină se formează straturi, iar radicalii liberi înfundă globul ocular, ceea ce duce în cele din urmă la o vedere slabă și la tot felul de boli ale ochilor.

Luteina :  

  • protejează retina de distrugere și detașare,
  • îi îmbunătățește circulația sanguină, 
  • previne unele boli oculare  asociate cu vârsta,
  • absoarbe radiațiile UV nocive pentru ochi.

Necesar  pentru cei care merg la sporturi nautice, schi, precum și alpiniști, pentru că. atât zăpada, cât și apa afișează 100% radiații ultraviolete. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.