Facebook Pixel

Remedii naturiste pentru raceala si gripa

Remedii naturiste pentru raceala si gripa

Rece — este o infecție a căilor respiratorii superioare, cu ea ne întâlnim cel mai des. Peste 220 de viruși diferiți pot provoca răceala comună, potrivit cercetărilor. După ce virusul pătrunde în organism și înainte de apariția primelor semne de boală, durează de la una până la 3 zile. Durata medie a unei răceli — 7 zile, dar dacă această boală nu este tratată, poate dura câteva săptămâni. Apropo, o persoană nu poate fi infectată cu același virus de două ori.

O altă boală comună este gripa, care afectează milioane de oameni din întreaga lume în fiecare an. Se crede că cel mai bun remediu pentru răceli și gripă  — asta este prevenirea. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să luptați împotriva infecțiilor și să vă mențineți corpul sănătos:

Există diverse vitamine și ierburi naturale care pot reduce riscul de răceală și gripă:

  • Imediat după infectare, medicii recomandă să luați pastile cu zinc;

  • știm cu toții beneficiile vitaminei C pentru prevenirea răcelilor: ajută la reducerea riscului de apariție a acesteia;

  • nivelul de vitamina D și este pur și simplu necesar pentru prevenirea infecției;

  • pentru prevenirea căilor respiratorii superioare x modalități sunt perfecte probiotice cu ajutorul lor, puteți reduce probabilitatea îmbolnăvirii, precum și a evita necesitatea antibioticelor în timpul bolii;

  • lactoferină &mdash ; este o proteină care acționează ca un antibacterian și antifungic. Este potrivit pentru persoanele care suferă adesea de infecții ale căilor respiratorii superioare.

Cel mai important lucru în lupta împotriva răcelii și gripei

span>nu întârziați tratamentul și începeți-l de la primele semne. Mai bine, susține constant sistemul imunitar și efectuează profilaxie cu vitamine.


Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.