Facebook Pixel

Ce vitamine sunt potrivite pentru femei și care nu sunt potrivite pentru bărbați?

Ce vitamine sunt potrivite pentru femei și care nu sunt potrivite pentru bărbați?

Organismul nostru în orice moment al anului are nevoie de vitamine pentru o viață normală. Dar trebuie să fiți atenți atunci când alegeți, deoarece pentru femei, bărbați și copii există diferite vitamine potrivite numai pentru o anumită persoană și cu unul sau altul efect asupra organismului. Vitaminele pentru femei nu sunt potrivite pentru bărbați, și cu atât mai mult pentru copii, conform acestui algoritm, se face selecția și achiziționarea complexelor de vitamine.


De ce vitamine au nevoie bărbații?


Corpul masculin, în principiu, ca orice organism, are nevoie de oligoelemente și vitamine. Dar merită să luați în considerare doza și modul de utilizare. Orice complex de vitamine ar trebui să conțină -zinc, care este necesar pentru eliberarea hormonilor de prostată, vitaminele A, C, E, D, N, H   și vitaminele B.
Merită să le aruncăm o privire mai atentă și să aflăm de ce sunt responsabili.

 • Vitamina D. Este unul dintre mijloacele importante pentru întărirea imunității masculine. Datorită lui, organismul are capacitatea de a lupta împotriva infecțiilor și virușilor. De asemenea, întărește cadrul scheletic și ajută la creșterea rezistenței la sarcini grele. În plus, utilizarea regulată a vitaminei D are un efect pozitiv asupra potenței și vieții sexuale a unui bărbat.

 • Vitaminele B ajută la normalizarea digestiei, ajută la digerarea proteinelor și le distribuie în întregul organism.

 • Vitamina A intareste sistemul imunitar, protejeaza organismul de infectii, virusi si gripa. De asemenea, este important ca vitamina A să promoveze producția de testosteron, prevenind tumorile maligne.

 • Vitamina C este un agent antibacterian care întărește sistemul imunitar, normalizează tensiunea arterială și previne bolile cardiovasculare.

 • Vitamina E - încetinește îmbătrânirea, reduce glicemia și colesterolul, întărește vasele de sânge. De asemenea, vitamina E este necesară pentru o viață sexuală activă și pozitivă și pentru producerea de hormoni.

 • Vitamina N Normalizează metabolismul carbohidraților și grăsimilor, ajută la intoxicația cu alcool, normalizând funcționarea glandei tiroide.

 • Vitamina H susține și accelerează creșterea părului, a unghiilor și previne căderea și fragilitatea părului. De asemenea, participă activ la metabolismul grăsimilor.

O cheltuială mare de energie trebuie să fie umplută cu vitamine esențiale care sunt potrivite pentru bărbați, deci cum activitatea fizică și stresul provoacă lipsa substanțelor necesare.

 

Necesare vitamine pentru femei.


Femeile, ca nimeni altcineva, trebuie să fie mereu în formă, cu toată frumusețea realizată într-o carieră și în viața de familie . Pe umerii noștri se pune multă muncă și speranțe, pentru care uneori nu există nici putere, nici timp. Principalele vitamine de care lipsesc femeile - B, A, E, D, K și C trebuie completate pentru a normaliza și mai mult sănătatea femeilor.  

 • Vitamina A ajută la menținerea sănătății ochilor, la întărirea imunității, a oaselor și a dinților.

 • Vitamine B:

 • B6 - intareste sistemul imunitar, imbunatateste metabolismul, contribuie la functionarea normala a creierului. 
 • B9 sau acid folic – ajuta la mentinerea normala a functionarii sistemului nervos central. Această vitamină este importantă în timpul sarcinii, joacă un rol important în transferul ADN-ului către copil.
 • B12 – îmbunătățește memoria și ajută sistemul nervos să facă față stresului.
 • Vitamina C - îmbunătățește imunitatea, protejează împotriva infecțiilor și virușilor, crește nivelul de adrenalină și ajută la concentrare.

 • Vitamina D facilitează perioada menstruației, previne apariția artritei, artrozei și cancerului intestinal.

 • Vitamina E - accelerează creșterea părului, încetinește îmbătrânirea, întărește unghiile și elimină deteriorarea pielii.

 • Vitamina K îmbunătățește fluxul sanguin și coagularea sângelui, întărește țesutul osos și previne bolile de inimă .

Un complex de vitamine pentru femei, potrivit exclusiv pentru acestea, deoarece fiecare vitamină este responsabilă pentru unul sau altul factor care susține sănătatea individuală. Utilizarea vitaminelor are un efect pozitiv asupra sănătății și corpului unei femei și se menține la un nivel normal. Vitaminele sunt foarte importante atât pentru femei, cât și pentru bărbați. dacă există o lipsă a vreunei componente, organismul nostru vă va anunța cu siguranță despre aceasta, sub forma unei manifestări sau boli.

Vitamine în timpul sarcinii.

Sarcina   este una dintre cele mai importante, responsabile și fericite perioade din viața unei femei  . Și atunci este necesar să hrănești deja două organisme, deoarece o femeie dă multe substanțe utile copilului ei în uter. În primul trimestru, o femeie se confruntă cu o lipsă de acid folic, care poate provoca anomalii în dezvoltarea fătului. Prin urmare, merită să folosiți vitaminele B, care susțin sănătatea sistemului nervos, sunt implicate în metabolism și sinteza proteinelor. De asemenea, o femeie însărcinată suferă adesea de o lipsă de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la creșterea hemoglobinei. Vitamina D și calciul sunt cele mai esențiale minerale care întăresc oasele, dinții, unghiile și părul și, de asemenea, formează sistemul endocrin al copilului.

Înainte de a începe să luați singur vitamine, ar trebui să consultați un medic.

Acest articol a fost scris de scriitorul personalului Biotus.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.